Târgul de carte Kilipirim, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, în Capitală

Cea de-a 15-a ediţie a Târgului de carte Kilipirim, care va debuta pe 30 octombrie, în Capitală, la Galeria Dalles, şi va fi deschis până pe 3 noiembrie, le oferă iubitorilor de literatură posibilitatea de a achiziţiona volume cu reduceri substanţiale din catalogul celor mai importante edituri.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut şi Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri la Kilipirim.

Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri: cele mai noi titluri pot fi cumpărate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din ofertă ajung la reduceri de până la 70%.

„Mă bucur că, într-o perioadă atât de dificilă pentru piaţa de carte autohtonă, în care s-au închis librării, iar o serie de edituri au intrat în insolvenţă, proiectul Kilipirim reuşeşte să continue. Nu e simplu nici pentru noi, însă ne bucurăm de încrederea editorilor, împreună cu care am construit acest proiect, şi de interesul cititorilor, cărora le mulţumim. Sper ca evenimentul nostru să rămână ani buni la rând de-acum încolo o opţiune pentru cititorul bucureştean, cel mai central eveniment din Capitală în cadrul căruia cărţile se vând la cele mai prietenoase preţuri”, a declarat Louisa Udrescu Bangale, organizator al evenimentului.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă, toate aflate sub motto-ul „vintage/ oldies, but goldies”. Simplitatea, eleganţa, exprimarea corectă, lectura în familie sunt doar câteva din temele abordate.

De asemenea, la etajul Sălii Dalles, la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse cu tematică ezoterică şi pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală şi tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Lansat în 2005 şi ajuns la cel de-al VIII-lea an de existenţă, Kilipirim este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cărţii din Capitală. Nelipsit din agenda culturală a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul celor 15 ediţii, peste 250.000 de vizitatori.

 

 

 

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *