Transylvania International Music and Art Festival s-a deschis in Piata Unirii din Cluj-Napoca

Transylvania International Music and Art Festival (TiMAF) s-a deschis, vineri, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, pe parcursul următoarelor trei săptămâni publicul fiind invitat la evenimente diverse dintr-o paletă de zece arte Kung Fu Panda 3 download.

Festivalul se bazează pe un concept axat pe diversitatea a zece arte: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură 상가임대차계약서 다운로드.

Capul de afiș al acestei a treia ediții a festivalului (27 septembrie—13 octombrie) va fi concertul pe care violonistul ucrainean Edvin Marton, originar din Budapesta, îl va susține pe scena Sălii Sporturilor, pe 30 septembrie Download Cool School Chinese. Artistul va încânta publicul cu acordurile celebrei sale viori Stradivarius. Marton este cunoscut prin colaborarea cu mari patinatori, precum Evgeni Plushenko, multiplu campion european și mondial, spectacolul „Kings On Ice” fiind prezentat și publicului bucureștean space engine.

La TiMAF vor concerta și trupe consacrate precum „Vama” cu Tudor Chirilă, „Șuie Paparude” și „Direcția 5” 슬라이드 쉐어 ppt 다운로드.

Evenimentele culturale și artistice vor avea loc în Piața Unirii, la Centrul Cultural din Parcul „Simion Bărnuțiu”, Casa de Cultură a Studenților, dar și în cunoscute cafenele din viitoarea Capitală Culturală a Tineretului 위닝일레븐 다운로드.

 

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *