Trebuie vazut: Elita Gangsterilor

Los Angeles, anul 1949.  Mickey Cohen e un rege al mafiei nemilos, născut în Brooklyn, care a reușit să controleze toate afacerile ilegale, de la cele cu droguri, până la cele cu arme,  prostituate şi jocuri de noroc din vest de Chicago gta4 eflc. Mickey își face afacerile fiind protejat nu doar de oamenii pe care-i plătește, dar și de poliție și de politicienii, pe care îi controlează 카카오톡 노란리본 다운로드. Deşi faima gangsterului îi intimidează pe oamenii legii, brigada secretă LAPD condusă de sergentul John O’Mara (Josh Brolin) și de sergentul Jerry Wooter (Ryan Gosling) nu se lasă impresionată și încearcă să-i zdruncine și să-i dărâme imperiul 스케치업 2017 크랙 다운로드.

În regia lui Ruben Fleischer, Elita Gangsterilorprezintă realitatea unei epoci în care poliţia Los Angeles-ului face eforturi uriaşe pentru a-şi recupera oraşul din mâinile unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi din istorie 송곳 만화 다운로드.

Elita Gangsterilor are o distribuţie formată din actori nominalizaţi la Oscar,  precum Josh Brolin („Milk”, „True Grit”), Ryan Gosling („Half Nelson”, „Drive”), Nick Nolte („Warrior”, „Affliction”), Emma Stone, Anthony Mackie, Giovanni Ribisi, Michael Peña, Robert Patrick şi Mireille Enos şi câştigătorul premiului Oscar, Sean Penn („Milk”, „Mystic River”) 신삼국지 드라마 다운로드.

Scenariul a fost scris de Will Beall, inspirat din cartea Elita Gangsterilor de Paul Lieberman. Filmul este produs de Dan Lin, Kevin McCormick și Michael Tadross Download Asia Nooks. Producătorii executivi sunt Ruben Fleischer, Paul Lieberman şi Bruce Berman.

Fleischer a fost acompaniat în spatele scenei de o echipă cu care s-a obişnuit deja: designerul de producţie Maher Ahmad, editorii Herbert James şi Alan Baumgarten, de câştigătorul premiului Oscar, directorul de imagine Dion Beebe („Memoirs of a Geisha”) precum şi de designerul de costume Mary Zophres („True Grit”), nominalizat la Oscar 오렌지캬라멜 다운로드. Muzica de pe coloana sonoră a filmului este realizată de Steve Jablonsky.

Elita Gangsterilor este distribuit pe plan internaţional de Warner Bros wow.js 다운로드. Pictures, o companie Warner Bros Entertainment şi în anumite teritorii, de Village Roadshow Pictures.

GSD-01731rV2R

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *