Un documentar unic despre orașul antic Pompei în premieră la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex prezintă în această toamnă unul dintre cele mai spectaculoase documentare istorice din acest an thinkvantage. Pompeii Captured Live relatează evenimentele petrecute acum mai bine de 2000 de ani, atunci când lava și cenușa vulcanului Vezuviu au acoperit cele două orașe romane Pompei si Herculaneum Dragon Night 4 remake.

Documentarul va rula în două versiuni,una pentru adulți și o variantă educativă dedicată copiilor, timp de cinci zile, între 28 octombrie și 1 noiembrie Griff Syndrome.

Documentarul , realizat de către British Museum, a avut ca punct de pornire unul dintre cele mai faimoase evenimente expoziționale ai ultimilor 40 de ani din Londra, „Viață și moarte în Pompei și Herculaneum” 캠스튜디오 다운로드. Expoziția oferă mărturii despre viața de zi cu zi a locuitorilor din Pompei și Herculaneum, exemple ale obiceiurilor și comportamentelor acestora, iar documentarul investighează mai în detaliu societatea romană clasică, compusă din oameni de afaceri, femei independente și puternice, copii și sclavi eliberați Download the Cobol program. Mai mult, spectatorii vor vedea in premieră un număr de 450 de obiecte și artefacte care făceau parte din viața locuitorilor, multe dintre ele fiind descoperite datorită excavărilor recente de la Herculaneum: sculpturi în marmură, panouri din fildeș, bijuterii, mozaicuri, echipamente de gătit, dar și mâncare: o bucată de pâine conservată atât de bine încât este vizibilă ștampila brutarului csr8510 a10 드라이버. Căldura cenușii care a acoperit cele două orașe la erupția Vezuviului a creat condițiile perfecte de conservare a unor obiecte care altfel, cu timpul, s-ar fi pierdut Gate of Heaven.

Acţiunea filmului se concentrează în jurul celor 24 de ore care au precedat erupția vulcanului, iar imaginile sunt însoțite de comentarii ale unor renumiți istorici și arheologi Gx works2 free download. Documentarul nu se va opri doar la relatarea trecutului, ci va prezenta Pompei-ul și Herculaneum-ul în starea lor de astăzi: două sit-uri arheologice de o însemnătate majoră 애즈원 mp3 다운로드.

Documentarul Pompeii Captured Live a fost filmat în format high definition la British Museum din Londra pe data de 18 iunie 2013 și oferă publicului opotunitatea de a vizita virtual renumita expoziție si mai mult, de a cunoaște tainele unei lumi antice 가사수작 다운로드.

Proiecțiile filmului Pompeii Captured Live fac parte din programul evenimentelor culturale pe care Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City le găzduiește periodic. Grand Cinema Digiplex aduce în sălile de cinema transmisiuni în direct sau înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase documentare, spectacolede operă, teatru şi balet din întreaga lume.

Mai multe detalii despre programul difuzărilor documentarului Pompeii Captured Live pot fi gasite pe www.grandcinemadigiplex.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *