Vara starii de bine la Baneasa Shopping City

In aceasta vara, Baneasa Shopping City va propune o serie de weekend-uri speciale in care shopping-ul se va transforma in adevarate sesiuni de intretinere personala 러브콘서트 더무비 다운로드. La fiecare sfarsit de saptamana, intre 16 iulie si 7 august, invitatii nostri speciali se vor afla in centrul comercial pentru a va dezvalui trucuri de frumusete, sanatate, nutritie si sport 윈도우 7 8.1 10 다운로드.

Primul weekend,  16 – 17 iulie, va fi dedicat frumusetii. Cu aceasta ocazie, la Baneasa Shopping City ii veti putea intalni pe Dana Sota, Luana Ibaka, precum si numerosi specialisti care vor prezenta cele mai noi tendinte si ponturi din machiaj si coafura 상록수 호랑풍류가 다운로드.

La sfarsitul saptamanii urmatoare, in weekendul 23 – 24 iulie, in Baneasa Shopping City vor avea loc prezentari de produse profesionale, demonstratii  si discutii libere in care vom afla cum ne putem mentine sanatosi adoptand un mod de viata corect si echilibrat subtitles for Takeon2. Specialisti reputati, precum Dr. Mencinicopschi, va vor dezvalui tot ceea ce trebuie sa stiti despre e-urile din alimente, remodelare corporala, anti-aging, estetica medicala Need for Speed Underground 2.

Pentru un corp frumos este esentiala o alimentatia sanatoasa. in weekend-ul 30-31 iulie, medicul nutritionist Mihaela Bilic va va explica ce alimente e bine sa evitati si ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica 맥 음악 다운로드. Cu aceasta ocazie in Baneasa Shopping City vor avea loc degustari de produse bio si demonstratii de gatit.

Si pentru ca frumusetea si sanatatea sunt strans legate de sport, antrenoarea de fitness Florentina Opris va fi prezenta la Baneasa Shopping City in weekendul 6 – 7 august, pentru a ne explica rolul miscarii in viata fiecaruia dintre noi. Activitatile vor continua cu demonstratii live de aerobic, exercitii de fitness, pump, zumba sau cycling, sustinute de catre profesionisti si invitati speciali catia v5 r20.

Va asteptam la Baneasa Shopping City, pentru a petrece impreuna o vara a starii de bine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *