Weekendul acesta aduce distractia la Iasi: Targul de Antichitati si Misterul Faraonilor

Weekendul acesta le aduce iesenilor doua motive de a se distra impreuna cu intreaga familie 3D modeling free download! Targul de Antichitati se va desfasura pe 19 si 20 noiembrie la ERA Park, iar Misterul Faraonilor continua si in acest sfarsit de saptamana si ii invita pe micuti sa desluseasca enigmele Egiptului Antic Intruder.

Targul de Antichitati

Sambata si duminica, 19 si 20 noiembrie iesenii vor putea participa la Targul de Antichitati ce se va desfasura la ERA Park, incepand cu ora 10:00 Mistlot song. Aici vizitatorii vor putea gasi peste 15 expozanti din intreaga tara care vor aduce la Iasi cele mai frumoase colectii de numismatica, monede, bancnote, decoratiuni, ceasuri atat de buzunar, cat si de podea, obiecte decorative din argint bronz si alama, icoane, tablouri, obiecte din sticla si ceramica, dar si jucarii vechi 체리 마스터 1991 다운로드.

La Targul de Antichitati vor fi prezentate si colectii de bijuterii din argint si din aur. Vizitatorii vor putea astfel admira si cumpara o gama diversificata de cercei, bratari, brose, inele si pandative 아톰 에디터 다운로드.

Misterul Faraonilor poate fi descoperit la ERA Park

Misterul Faraonilor, o atractie unica in Iasi va fi prezenta si in acest weekend la ERA Park apple. Astfel iesenii mici si mari pot deslusi enigmele Egiptului Antic si pot pasi in interiorul unei piramide de dimensiuni impresionante, unde vor fi fascinanti de spectacolul de lumini, muzica si fum 한컴 오피스 2010 다운로드. Pe parcursul vizitei in piramida, acestia vor descoperi cufere si comori, statuete egiptene, sarcofage, mumii, hieroglife si simboluri egiptene, dar si un labirint plin de mister Download Coco Look.

Celebrul personaj Indiana Jones va fi in continuare prezent la ERA Park in fiecare zi a saptamanii intre orele 17.00 – 20.00 si in weekend, intre orele 11.00 si 19.00. In plus, masinutele buggy ii asteapta pe micuti sa traiasca o aventura ca pe dunele din desert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *