UMANITAR: Ziua Internațională a Animalelor, organizată de Fundația Speranța și The Light Cinema

Fundația Speranța și The Light Cinema îi invită pe bucureșteni 4 octombrie, la ora 20:00, la sărbătorirea Zilei Animalelor și să contribuie cu o donație simbolică de 55 lei pentru ajutorarea animalelor. Cei 55 lei donați prin cumpărarea biletului includ accesul la filmul Elysium, popcorn și o băutură răcoritoare.

Pe 4 octombrie, viata animalelor, in toate formele ei, este celebrata peste tot in lume, prin conventii si campanii de ajutorare a animalelor.

Sambata, 5 octombrie, incepand cu ora 11:00, cei mici si parintii lor sunt invitati sa se alature campaniei initiate de Fundatia Speranta si sa doneze mancare, accesorii, jucarii pentru cainii aflati in adapostul Fundatiei Speranta. Doar in schimbul donatiei de produse si accesorii pentru caini, cei mici vor putea viziona filmul Strumpfii 2 3D Dublat si vor petrece o minunata dimineata de sambata la The Light Cinema.

Ambele evenimente au ca partener InterCom Film Distribution, delicateria Dona Nina si Fundatia VIER PFOTEN, care va fi prezenta la cele doua proiectii pentru a oferi informatii si mici cadouri copiilor. Toate donatiile voastre vor ajuta la ingrijirea si intretinerea cainilor salvati de VIER PFOTEN de pe strazi si cazati pana la adoptie in adapostul Speranta.

Biletele destinate evenimentul din 4 octombrie se pot achizitiona de la casele de bilete din incinta The Light Cinema.

Ziua Compasiunii si Actiunii pentru animalele fara stapan

Din 4 octombrie 2003, data la care a fost lansat prima sarbatoare oficiala a animalelor, in Marea Britanie, acest eveniment a capatat amploare de la an la an. Fundatia Speranta si partenerii sai: VIER PFOTEN, The Light Cinema, InterCom Film si delicateria Dona Nina se alatura acestei intiative de a sarbatori animalele prin doua evenimente dedicate celor care doresc sa se implice in ajutorarea cainilor fara stapan.

Evenimentele vor avea loc la The Light Cinema in incinta Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171, la 10 minute de Piața Unirii (Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220)

Parcarea este gratuită.

Pentru rezervări și informații: 021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226/ 0737 026 227/ info @ lightcinemas.ro

Detalii despre acest eveniment se pot găsi pe lightcinemas.ro; facebook.com/TheLightCinema
sursa: amosnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *