Ziua Sportului- cel mai mare eveniment dedicat comunitatii din Zalau

Sambata, 7 mai 2011, in Piata 1 Decembrie 1918 din Zalau, va avea loc prima editie a Zilei Sportului TenarisSilcotub. TenarisSilcotub organizeaza, in premiera, un eveniment dedicat sanatatii prin miscare, o zi intreaga de sport la care este invitata intreaga comunitate 러스트 핵 다운로드. Copii, parinti si bunici se vor bucura impreuna de beneficiile sportului, avand oportunitatea de a face miscare in aer liber.

La Ziua Sportului, cei care sunt in forma pot alerga la cele doua crosuri, iar ceilalti pot parcurge distanta la pas, pot asista la demonstratii sau pot participa la alte jocuri sportive si cel mai important, ii vor incuraja pe alergatori. La finalul zilei, toti participantii vor fi castigatori, descoperind importanta adoptarii unui stil de viata activ, sanatos.

Pentru Ziua Sportului si-au confirmat deja prezenta Gabriela Szabo, campioana mondiala la atletism, si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness 왓츠앱 사진 다운로드.

Castigatorii la crosuri vor primi premii atractive, iar cei norocosi vor avea parte de premii supriza in cadrul tombolei.

Crosul de 10 km

Startul pentru crosul de 10 km se da la ora 10.00. Inscrierea se va face online incepand cu 23 martie pana pe 4 mai 2011. De asemenea, participantii se vor putea inscrie cu o zi inainte de eveniment, la standul amenajat in Piata 1 Decembrie 1918 intre orele 9.00 si 19.00 왓츠업 골드 다운로드. Crosul va avea ca traseu: Casa de Cultura a Sindicatelor, B-dul Mihai Viteazul, intoarcere in dreptul statiei Rompetrol si repetarea rutei de 4 ori, sosirea fiind tot la Casa de Cultura a Sindicatelor. Categoriile de varsta la care se face inscrierea sunt: 14-19 ani, 20-34 ani, 35-45 de ani, 46-65 ani si peste 66 de ani.

Crosul de 3 km

Crosul de 3 km incepe la ora 12.00, iar inscrierea concurentilor se face in ziua evenimentului, 7 mai 2011, in zona special amenajata din Piata 1 Decembrie 1918, intre orele 08:00 si 11:30 Seibebe. Pentru crosul de 3 km, traseul se desfasoara pe ruta: Casa de Cultura a Sindicatelor, Bd-ul Mihai Viteazul, Sala Sporturilor, cu intoarcere pe Bd-ul Mihai Viteazul si sosire la Casa de Cultura a Sindicatelor, trecerea de pietoni din fata ceasului. Participantii se vor putea inscrie la urmatoarele categorii de varsta, separat femei – barbati: 10 – 14 ani, 15- 18 ani, 19- 34 ani, 35-45 ani, 46-59 ani si peste 60 ani vr movies.

Competitii pentru angajatii Tenaris

Pentru concurentii care sunt angajati ai TenarisSilcotub vor exista crosuri dedicate de 3 km si 10 km. Pentru crosul de 3 km, inscrierea se va face la Masa Speciala Tenaris, in ziua evenimentului, intre orele 8.00 – 11.30. Pentru crosul de 10 km, angajatii Tenaris se pot inscrie online pana la data de 4 mai 2011 si pe 6 mai, cu o zi inainte de eveniment, in Piata 1 Decembrie 1918, intre orele 9.00 – 19.00 win7 pe 다운로드.

Acestia se vor putea inscrie la urmatoarele categorii de varsta: 19 – 34 ani, 35 – 45 ani, 46 – 59 ani si peste 60 ani. Castigatorii desemnati in urma cursei de 10 km (barbati – femei) vor reprezenta Romania la Maratonul Global al Organizatiei Techint, ce va avea loc in aceasta toamna.

Activitati sportive, demonstratii si workshop-uri de mediu

Pentru cei care nu participa la cros se vor organiza sesiuni dinamice de jocuri sportive: volei, badminton, baschet, atletism pentru copii, competitii pentru familie, intre orele 8.00 – 16.00 Download The Age of The Great Seas 4pk. Mai mult, tot in acelasi spirit sportiv, scena va fi rezervata demonstratiilor sportive inedite printre care capoeira si kangoo jumps.

Evenimentul are o componenta dedicata activitatilor ecologice datorita workshop-urilor de mediu. Astfel, intr-o atmosfera relaxanta, participantii vor descoperi coordonatele unui stil de viata prietenos fata de mediu, de la tehnici corecte de reciclare pana la ateliere de ridicare a corturilor 80 one-piece downloads.

In jurul evenimentului, se vor desfasura mai multe concursuri: un concurs de desen si fotografie inainte de eveniment, concurs de fotografie dupa eveniment si, de asemenea, vor fi premiate scolile cu cei mai multi participanti la cele doua crosuri.

In plus, vineri, 6 mai, Gabriela Szabo si Diana Oprea vor sustine si un antrenament special pentru copiii participanti la cros, ce va avea loc pe Stadionul Municipal Zalau 천리마마트 5화 다운로드.

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producator roman de tevi fara sudura de diametre mici utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica. Unitatile sale de productie se afla la Zalau si Calarasi, Romania. Programele de responsabilitate sociala ale companiei urmaresc dezvoltarea durabila a comunitatilor in care compania isi desfasoara activitatea, fiind directionate spre educatie, sanatate, cultura si arta, educatia privind mediul inconjurstor si asistenta sociala 2048 game download.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *