Andreea Pavel a încercat să intre în Cartea Recordurilor dupa ce a fost medaliată cu bronz la Europenele Taekwon-do ITF

Andreea Pavel, medaliată cu bronz la Campionatul European de Taekwon-do ITF din aprilie, a încercat vineri să intre în Cartea Recordurilor și a doborât cu piciorul 61 de role de hârtie așezate pe capetele a tot atâția voluntari, care au stat în picioare în fața sa smile of the rose.

Andreea are mari șanse ca încercarea ei de doborâre a recordului mondial să fie omologată, potrivit Laurei Popa, reprezentantă a Federației Române de Taekwon-do ITF Destroyable download.

“Au fost două încercări filmate plus un test făcut înainte de încercări. Undeva la 85 de voluntari au fost aliniați pe două rânduri 환주격격 다운로드. Andreea a doborât mai mult de 60 cât trebuia ca să intre în Cartea Recordurilor, acum problema este câte se omologhează, dar undeva la minim 61 de lovituri au fost în mod cert”, a declarat, pentru AGERPRES, Laura Popa, purtător de cuvânt al Federației Române de Taekwon-do I.T.F 삼성 갤럭시 글꼴 다운로드.

Andreea și-a propus să lovească în numai o secundă cel puțin o rolă de hârtie de pe capul unui voluntar. Recordul actual este de 59 de lovituri și aparține unei canadience, iar Andreea Pavel a avut 85 de lovituri și tot atâția voluntari. 

Andreea Pavel are 17 ani și este sportivă de performanță, legitimată la PUMA Club Sibiu, cu centura neagră la taekwon-do și karate kyokushin Rpg mv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *