Antrenorul de la Neatza, Florin Neby ne explică de ce ne îngrăşăm în perioada postului

Prin tradiţia sa, postul Crăciunului implică o curăţare a sufletului, dar şi a trupului 록키 ost 다운로드. Este un moment foarte bun să avem grijă de sănătatea noastră şi să adoptăm un stil de viaţă echilibrat, mai ales în ceea ce priveşte alimentaţia EuroTruck2 1.35 Download.

Însă, din diverse motive acest lucru are ca rezultat, de fapt, creşterea în greutate. De aceea Florin Neby, fostul campion european şi mondial la gimnastică masculină şi antrenorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”- Antena 1 ne dă cele mai bune informaţii pentru această perioadă a anului Maple Story 2 super-fast download.

„În general în perioada sărbătorilor, vrem să facem cât mai multe lucruri şi dacă se poate, toate problemele să ia sfârşit până la finalul anului lion heart 다운로드. Acest lucru conduce, de fapt, la neglijarea propriului nostru corp. De cele mai multe ori, dacă până acum aveam cu toţii un program haotic, motiv pentru care şi alimentaţia era una la întâmplare, în momentul în care ne hotarâm să ţinem postul alimentar, deja unele aspecte vin şi cu ceva kilograme în plus”, a explicat Florin 킹 오브 파이터즈 2002 다운로드.

Marele sportiv mai adaugă: “Suntem în era în care se experimentează foarte mult pe plan alimentar. Recomand ca fiecare să aibă în vedere că postul are o puternică conotaţie spirituală şi nu reprezintă doar o pregătire pentru dezmăţul culinar din perioada sărbătorilor de iarnă şi a sfârşitului de an Microsoft PowerPoint. Un concept evident greşit şi care rezultă cu 5 până la 10 kilograme în plus!”

Florin Neby ne oferă căteva tipsuri pentru perioada postului, sfaturi pe care le-a experimentat pe propriul său corp sau pe care le-a dobândit de-a lungul experienţei de personal trainer:

• Cantitatea din farfurie sau hrana pe care de multe ori o consumăm pe fugă – este un lucru de care întotdeauna trebuie să ţinem cont 2audio. Odată cu intrarea în post ştiind că majoritatea alimentelor au o formă de zahăr în compoziţie, dacă nu avem grijă cât consumăm, apare prima problemă a surplusului de kilograme 알라딘 ebook 다운로드.

• Orele haotice la care mâncăm din lipsă de timp – motiv pe care îl invocăm adesea când vine vorba de aspectul fizic este marea problemă a omului.Consumul de alimente de post fără a avea un plan al orelor la care să mâncăm, este un alt factor pentru care kilogramele se acumulează pe corpul nostru.O programare zilnică a orelor cu mesele principale până în ora 19:30 este cea mai bună metodă în rezolvarea problemei 자투라 다운로드.

• Alimentele cât mai puţin procesate industrial în perioada postului – sunt cea mai bună alegere pe care o poţi face. Trebuie să conştientizăm faptul că un produs, cu cât este alcătuit din mai multe componente (trecând prin mai multe procese), cu atât el devine mai caloric şi, de ce nu şi mai toxic 전세 계약서 양식 다운로드. Este bine să apelăm totuşi, la legumele, fructele din acest sezon, dar şi la nelipsitele cereale şi fructe oleaginoase.

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează cele mai creative antrenamente în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” la Antena 1. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci şi zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România.

După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte ce au a face cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic. Mai multe detalii aici: http://www.neby.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *