Magnolia Club: Antrenorul Personal – este o investitie buna?

Pentru ca ideea de Antrenor Personal de Fitness este tot mai raspandita si la noi in tara si mai ales pentru ca am realizat ca nu este doar un moft al vedetelor, am hotarat sa stam de vorba cu un Antrenor Personal de Fitness pentru a afla mai multe informatii 유튜브 음원 추출 다운로드. Pavel Tarsana este Antrenor de Fitness la Magnolia Club, acolo unde tine si cursuri de Personal Trainer national textbook.

Pavel ne marturisea ca observa ca tot mai multi oameni sunt interesati de sanatate si incearca tot felul de metode pentru a se mentine in forma, insa nu toate sunt eficiente sau sanatoase 메모 가젯 다운로드. Pentru el, dietele in principal, dar si alte metode ce iti asigura o pierdere de greutate rapida sunt o pierdere de timp si bani.

Cel mai important este, daca iti doresti cu adevarat sa slabesti si apoi sa iti mentii noua greuate, sa aduci, in primul rand, modificari regimului alimentar, pe care apoi sa le poti mentine tot restul vietii, incepand de la renuntarea la fumat, cat mai putin alcool, mancand echilibrat si facand exercitii fizice in mod regulat Jack Richards.

Daca stam sa reflectam asupra „metodelor” folosite de oamenii ce vor sa-si imbunatateasca stilul de viata prin sport, ajungem la concluzia trista ca, desi sunt antrenori calificati care te pot ajuta, oamenii prefera sfaturi din patea unor pseudo-instructori, care se bazeaza pe 3-4 luni de antrenament sau pe 3-4 articole culese la intamplare 안랩 무료백신 다운로드.

Pavel recunoaste ca in tare noastra, toata lumea se pricepe la fotbal, politica si mai nou, la fitness … Spune „mai nou”, deoarece in ultimii ani „industria” fitness-ului a luat proportii si astfel au aparut o multime de „cunoscatori” care dau sfaturi care mai de care mai „valoroase” 옥탑방 다운로드.

Daca te intrebi care este este diferenta dintre un instructo

r de fitness si un antre

nor de fitness, Pavel ne lamureste: „Un instructor de fitness este o persoana cu minim 12 clase care a absolvit cursuri de formare rapida organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness iar un antrenor de fitness este absolvent de A.N.E.F.S Download The Dead. sau Scoala de Antrenori, forme de invatamant de durata”.

Acum vine si intrebarea fireasca: la ce ar fi bun un antrenor personal?

Pentru un program de exercitii adaptate nevoilor tale, dar si pentru a te asigura ca vei avea permanent pe cineva care sa te motiveze sa continui sa faci sport, antrenorul personal este solutia cea mai potrivita Ona's Ghost 1.

El iti poate indica exercitiile ideale pentru a-ti atinge obiectivele si iti poate planifica sesiunile de fitness in asa fel incat sa ai un program acceptabil.

Antrenorul iti va trasa programul care ti se potriveste, in raport cu starea ta de sanatate, greutate, inaltime si obiectivele pe care ti le-ai propus, avand si rol de sustinere psihologica, incurajare si motivatie atunci cand te simti descurajat sau ai impresia ca nu progresezi.

Daca te simti bine in propria piele, acest lucru se va reflecta in infatisare ta si reciproc; astfel antrenorul personal te va ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele propuse, dar incurajarile, aprecierile si sfaturile sale te vor impulsiona, iti vor da incredere in tine si curajul de a-ti asuma noi provocari.

Daca acest articol te-a convins ca un Antrenor Personal este exact ce ai tu nevoie, poti intra pe site-ul Magnolia Club, sa verifici programul pentru Antrenori Personali si lista de preturi.

Magnolia Club – www.magnoliaclub.ro

Sos. Vergului nr. 14 A, et.2, sector 2, Bucuresti

zp8497586rq
zp8497586rq