Barfa e la fel de buna ca sexul

Discutiile si barfa cu cea mai buna prietena, iti pot face viata mai frumoasă 쿠키 런 크리스탈 버그 판 다운로드! Concluzia aparţine unui grup de specialişti englezi. Studiul acestora a demonstrat ca taclalele si barfa au ca rezultat o viata mai fericita si un psihic mult mai echilibrat yes24 영화 다운로드.

76% dintre femeile chestionate au declarat ca se simt mult mai vesele dupa ce-si impartasesc problemele prietenelor celor mai bune, iar 73% ca se simt mult mai bine si mai relaxate dupa ce se pun la curent cu barfele de ultima ora 밤샘토론 다운로드. De asemenea, increderea în cea mai buna prietena este reconfortantă. 55% dintre femeile chestionate au recunoscut ca ar avea incredere a cea mai buna prietena sa le aranjeze o intalnire cu un necunoscut 유튜브 채널 다운로드!

Psihologii explica cu usurinta efectele prieteniei. Prietenii ne fac sa ne simtim bine, iar asta duce la eliberarea de substante endorfine care sunt nucleul fericirii naturale Download Acrobet for free. Singura situatie in care se mai produce aceasta reactie chimica de o asemenea intensitate este atunci cand facem sex.

Concluzii:
1. Femeile nu barfesc ci se descarca pentru a avea un psihic mult mai echilibrat;
2. Barfa e la fel de buna ca si sexul! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *