Beneficiile laptelui de capra

Laptele de capra este promovat din ce in ce mai mult pe piata romaneasca dupa ce specialisti din intreaga lume au cercetat si i-au descoperit adevarata valoare 콜 오브 듀티 블랙 옵스 4 다운로드. Vrei sa stii de ce trebuie sa consumi in mod regulat lapte de capra? Iata ce am descoperit noi si am vrea sa-ti impartasim si tie, draga cititoare Amelie

Laptele de capra este cu mult mai sanatos decat cel de vaca si asta se datoreaza compozitiei sale chimice care este cu mult mai apropiata de cea a laptelui matern 아웃룩 2007 다운로드. De aceea ideal ar fi ca dupa imediat dupa procesul de intarcare, mamele sa-si treaca copilul pe lapte de capra, deaorece acesta nu va sesiza mari diferente la gust si il va accepta fara probleme Download the basic resume form. Copilul tau va creste totodata sanatos si viguros.

Are o valoare nutritionala bogata( mai mult calciu, magneziu, potasiu, fosfor decat in laptele de vaca)

Intareste imunitatea organismului

Combate anemia si depresia

Vindeca organismul bolnav de TBC

Stagneaza cancerul aflat in faza incipient

Regleaza nivelul hormonilor din organism

Excelent surogat pentru cei cu intolerant la laptele de vaca si lactoza in general

Indicat in bolile de oase si cele digestive

Are un bogat continut de grasimi, ceea ce constituie oarecum un dezavantaj pentru cei care sufera de obezitate si boli de inima, de aceea se recomanda consultarea medicului de specialitate Melon may 4, 2018 top100 download.

Laptele de capra nu prea este agreat in mediul urban, datorita mirosului specific, insa puteti consuma produse pe baza de lapte de capra: iaurt, branza, telemea 전서체폰트 다운로드. Sunt la fel de sanatoase pentru organism.

Laptele de capra a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat in industria cosmetica, datorita rolului sau de regenerator al tenului, pielii si parului, mai nou 맨 인더 다크 다운로드. Ba mai mult, a capatat chiar renumele de elixir al frumusetii. El este deja un elixir al vietii datorita proprietatilor curative mentionate mai sus centos 6 iso 다운로드. Tratamentele de frumusete pe baza de lapte de capra s-au dovedit a fi extreme de eficiente, dand rezultate la numai o luna de la inceperea lor.

(sursa foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *