Cea de-a 13-a ediție Cupa 1, cea mai importantă competiție a sportului școlar din Capitală, și-a desemnat campionii!

Dintr-un număr de peste 2000 de elevi care au reprezentat 40 de școli și licee din Sectorul 1, aproape 600 de participanți au fost premiați miercuri, 11 iunie 2014, în cadrul unei festivități demnă de marii campioni, cu multe momente artistice, surprize și concursuri 윈도우 openjdk 다운로드.

Alături de premianții Cupei 1 s-au aflat și invitați care le oferă tinerilor inspirație pe acest drum al sportului. Astfel, printre cei care au urcat pe scenă pentru a înmâna premiile s-au aflat Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, și mari glorii ale sportului românesc: Diana Oprea, Monica Roșu, Rică Răducanu, Virgil Stănescu și Gabriel Solomon family reconstruction.

“Cupa 1 este o competiție de tradiție dedicată elevilor din Sectorul 1. De la un an la altul, interesul elevilor faţă de această competiţie a crescut și asta nu poate decât să ne bucure 합법적인 영화 다운로드. Prin activitate fizică practicată în mod organizat, copiii noştri se dezvoltă fizic şi psihic armonios şi sănătos, îşi întreţin o stare optimă de sănătate şi îşi formează un caracter de învingător 캐논 스캐너 드라이버 다운로드. Sunt susţinătorul unui mod de viaţă sănătos. Sportul înseamnă sănătate!”, afirmă inițiatorul proiectului, Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman Youtube wmv.

Ediția 2014 a Cupei 1, desfășurată între 6 mai și 3 iunie 2014, a fost așteptată cu nerăbdare de elevii și liceenii din Sectorul 1, titlul de Campion la atletism, baschet, handbal, volei sau fotbal fiind unul extrem de apreciat Siemens nx. Antrenamente intense, meciuri strânse, mult entuziasm și extrem de multă pasiune pentru sport – toate s-au regăsit din plin în această competiție cu tradiție Windows Postit.

Pe lângă competițiile dedicate micilor sportivi, în acest an, Cupa 1 a sărbătorit pasiunea pentru sport prin intermediul extra competițiilor care au reunit pe același teren echipe inedite și puternice Download computer chrome. Astfel, pe 4 iunie, comentatorul sportiv Cosmin Cernat a consemnat performanțele obținute în meciul care a adus pe același teren Echipa Profesorilor Cupa 1 vs Download the cartoon three kingdoms pdf. Echipa Primăriei Sectorului 1, o competiție desfășurată pentru prima dată în istoria Cupei 1. Participanții au avut alături suporteri de excepție: Primarul Andrei Chiliman, Rică Răducanu, Ion Goanță, Iosif Mihai și Marian Rada, iar scorul de 10-10 va rămâne în istoria Cupei 1 심즈4 심 다운로드.

Acest meci inedit a fost precedat de o altă competiție antrenantă, care i-a adus împreună pe profesorii de sport din Sectorul 1 și pe părinți, scorul final fiind de 10-9 în favoarea profesorilor. Astfel, prin intermediul acestor competiții, elevii i-au putut vedea pe teren pe cei care joacă un rol important în susținerea pasiunii lor pentru sport.

În paralel cu aceste meciuri s-au desfășurat și competițiile amicale între Campionii Cupa 1 2014 și elevii claselor cu profil sportiv din Sectorul 1, o componentă importantă a proiectului din acest an, prin care câștigătorii vor beneficia de testare la Institutul Național de Cercetare pentru Sport.

Rezultatele complete ale celei de-a 13-a ediții Cupa 1 sunt disponibile pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1.ro.

Cupa 1 este un proiect organizat de Primăria Sectorului 1 în parteneriat cu Asociația Sport pentru Viață, cu sprijinul Institutului Național de Cercetare pentru Sport și al Inspectoratului Școlar Municipal București. Cea de-a 13-a ediție a Cupei 1 este antrenată de Radio ZU. Partenerii media sunt: 220.ro, amdoar18ani.ro, calificativ.ro, amelie.ro, clopoțel.ro, copilul.ro, orașulm.eu, onlinestudent, zileșinopți.ro, referate.ro, rol.ro și studenție.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *