Centrofarm anunta cele mai mari reduceri la retetele compensate

În perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2011, Centrofarm oferă o reducere de 15% la partea necompensată a oricărei rețete primite în farmacii 삼국 군영전 2 다운로드. Campania se desfășoară în toate farmaciile Centrofarm din București și din țară.

«Extindem campania de reduceri pentru pensionari la nivelul întregii populații, indiferent de vârstă sau categorie socială, cu un discount suplimentar, de la 10% la 15% mssql 2017 express 다운로드. Discountul se oferă la partea necompensată a oricărei rețete și, în prezent, este cel mai mare discount de pe piață. Acest demers se înscrie în filosofia de business a companiei, ce presupune o permanentă preocupare vizavi de nevoile consumatorilor noștri», a declarat Dorin Catană, Director General Centrofarm Bike Navigator+ download.

Inițiativa este susținută de Maestrul Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră, alături de care Centrofarm a dezvoltat recent o altă campanie «Și eu voi fi pensionar», ce s-a bucurat de un impact semnificativ în rândul consumatorilor 더지니어스 다운로드. Acest rezultat a contribuit la decizia demarării unui proiect mai amplu, adresat tuturor românilor.

Despre Centrofarm

Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanţuri de farmacii din România, beneficiind de o experienţă de peste 75 de ani pe piaţa farmaceutică din România Go to The Master Download. Compania deţine o reţea de 61 unităţi farmaceutice în Bucureşti şi în ţară. În prezent, echipa Centrofarm este formată din peste 500 de profesionişti Pills, potion download. Farmaciile Centrofarm organizează în mod regulat, pentru clientii săi, campanii medicale deformare, educare si prevenire a unor afecţiuni cu incidenţă ridicată, prin testari gratuite ai anumitor parametrii Run 3. In campaniile iniţiate de-a lungul timpului, Centrofarm a abordat afectiuni diverse cum ar fi:obezitatea, alergiile respiratorii, cancerul de col uterin, afecţiuni ale pielii, osteoporoza, bolile cardiovasculare, diabetul si hipertensiunea arterială samsung music app. Campaniile se desfăşoară la nivel naţional, în marile oraşe unde există farmacii Centrofarm.

Pe lângă produsele specifice unei farmacii, Centrofarm adaugă varietate ofertei prin gamele sale exclusive textile cosmetice -produse marca

Lytess, nutricosmetice– Biocyte, cosmetice cu ingrediente bioactive – Dr Power Builder 11 download. Organic) şi prin echipamentele medicale (scaune cu rotile, carje, bastoane etc.). Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați site-ul: www.centrofarm.ro 토파즈 다운로드.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *