Clinica Anima sustine campania „Respira ADANC si gandeste-te BINE!”

Incepand cu 4 decembrie, Clinica Anima sustine campania de preventie, informare si educare privind cancerul pulmonar „Respiră ADANC şi gândeşte-te BINE!”, oferind celor interesati posibilitatea efectuarii unei radiografii pulmonare gratuite 목격자 다운로드.

Clini

ca Anima vine in intampinarea oamenilor cu un numar de 500 de radiografii pulmonare gratuite, ce pot fi realizate in oricare dintre cele 2 sedii ANIMA din Bucuresti Wild Tales.

Campania de lupta impotriva cancerului pulmonar „Respira ADANC si gandeste-te BINE!” a inceput in data de 15 noiembrie si este initiata de Liga Romana de Cancer si de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer cu sprijinul Roche România, Carrefour România si Radio Romania Actualitati 롯데캐피탈 모바일 다운로드.

Obiectivul principal al campaniei este acela de a-i face pe oameni, in special pe cei cu varsta de peste 40 de ani, sa constientizeze importanta consultului medical anual Pokémon Emerald Hangul edition.

Radiografia, cea mai simpla forma de diagnosticare precoce

In cadrul campaniei, cei interesati isi pot face o programare pentru o radiografie pulmonara gratuita in oricare dintre clinicile Anima din capitala, cu sediul in str email 다운로드. Buzesti- Clinica Victoriei sau cu sediul in sos. Pipera – Clinica Nusco (Pipera). Pacientii trebuie sa sune la numarul unic de Call Center 021/9838, unde vor primi toate informatiile de care au nevoie epanet. Fiecare pacient care va suna, va fi programat pe loc, i se va comunica ziua, ora si clinica la care este programat. Toate persoanele care vor dori sa beneficieze de o radiografie pulmonara gratuita trebuie sa aiba trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist 멜로가체질 10회 다운로드. Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor la centrele clinicilor Anima din Bucuresti.

Mai multe informatii despre mecanismul de oferire a radiografiilor pulmonare gratuite pot fi citite si pe site-ul oficial al campaniei www.invingemcancerul.ro, precum si pe pagina de facebook „Respira ADANC si gandeste-te BINE!” fifa online4.

Dr. Trandafir Ioana, Clinica Anima:Suntem fericiti ca putem sa ne implicam, in preventia cancerului pulmonar, stiut fiind faptul ca aparatul respirator si, in special, plamanii sunt partile cele mai expuse la agresiunea mediului in care traim 체크인 다운로드. Nu este niciodata prea tarziu pentru un consult de specialitate, mai ales cand este vorba de sanatatea dumneavoastra si totul incepe doar cu o radiografie Kim Yong-im song. Nu ezitati sa va programati pentru o radiografie, este important pentru dumnneavoastra, pentru familie, pentru societate si pentru toti cei dragi.”

Dr. Iustina Fusu, Vicepresedinte Liga Romana de Cancer: „Mesajul central al campaniei este acela de a-i indemna pe oameni sa mearga la consult impreuna cu cei apropiati si sa verifice, daca este sau nu cazul sa faca o radiografie pulmonara, mai ales daca sunt supusi unor factori de risc pentru cancerul pulmonar, atat de mediatizati de campania noastra cat si de specialistii nostri si pentru ca „o radiografie facuta la timp poate salva viata celor dragi”. Multumim Clinicilor Anima pentru sustinerea in acest proiect.”

„O radiografie ii poate salva pe cei dragi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *