Combate migrenele fara medicamente!

Este foarte adevarat, ca durerea de cap iti poate strica ziua daca nu reusesti sa iei imediat masurile nesesare evitarii acutizarii ei ethernet controller. Durerile de cap si migrenele sunt printre cele mai frecvente afectiuni cauzate de oboseala, de stresul fizic si emotional, de excesul de cafea, tutun si alcool, menstruatie, variatii de temperatura si chiar de fazele lunii Fall Fairy Tale.

Migrenele au particularitati care le deosebesc de celelalte forme de dureri de cap, si anume: apar periodic, aproape intotdeauna cuprind doar o jumatate a capului, fiind asociate cu fenomene oculare si vegetative surfer 8. Starea de voma, sensibilitatea la lumina si zgomot sunt simptome care insotesc migrenele si il aduc pe cel care sufera in starea de a sta inchis in dormitor, in intuneric Lenovo Laptop Driver. Un acces de migrena poate dura de la cateva ore, pana la 3 zile.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta, garantat, in combaterea migrenei, pe care cei afectati o descriu ca pe o reala furtuna, cu fulgere si traznete:

1 한국영화 예고편 다운로드. Bea cafea! O cafea tare, la filltru, poate fi considerata o reteta miraculoasa impotriva durerilor de cap, deoarece cofeina impiedica formarea unei enzime care este responsabila de eliberarea prostaglandinei in organism, o substanta hormonala careparticipa la propagarea durerii ios 8.4 beta 다운로드.

2. Bea lichide! Specialistii spun ca daca vei bea zilnic 3 litri de lichid poti scapa de durere. Explicatia consta in faptul ca o cantitate redusa de lichid face ca sangele sa se ingroase, iar celulele din creier sa duca lipsa de oxigen Download Civilization Revolution. Daca vei bea in astfel de momente apa, poti evita durerile de cap.

3. Apasa lobii urechilor! Acesta tehnica preluata din medicina chineza ajuta mai ales in cazul durerilor de cap difuze lost arc client. Prinde lobul urechii drepte intre degetul mare si cel aratator si apasa puternic. Daca doare putin inseamna ca ai gasit punctul corect. Repeta procedura si cu urechea stanga si rezerva 2-3 minute pentru fiecare ureche si repeta totul de 3 ori cook timer 다운로드.

4. Savureaza caldura! Caldura corect directionata este benefica pentru circulatia sangelui, intrucat creierul va primi mai mult oxigen Trace 2. Pune, pur si simplu, ceva cald la ceafa, pentru cel putin 10-15 minute. Poti incerca si urmatoarea reteta: Taie un cartof in felii rotunde si lasa-le timp de cateva secunde in apa clocotita, apoi inveleste-le intr-o batista si pune-le in zona cefei.

5. Opteaza pentru jogging sau o plimbare! Aproape 90% din durerile de cap sunt cauzate de afectiuni ale gatului sau ale spatelui. De aceea exista miscari specifice care te pot ajuta. Aproximativ 80% dintre cei care se plang de astfel de dureri, spun ca le-au diminuat sau combatut cu ajutorul jogging-ului sau al plimbarilor, iar 15-30 de minute, de 3-5 ori pe saptamana ar fi de ajuns.

Daca durerile nu dispar se recomanda o diagnosticare amanuntita pentru a elimina riscul existentei unor probleme mai grave, iar tratamentele eficiente, administrate in cazul acesta, pot reduce frecventa si intensitatea lor, mai ales daca exista o buna cooperare intre pacient si medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *