Competițiile inedite Cupa 1 reunesc fotbaliști celebri, profesori și părinți pe 4 iunie

Cea de-a 13-a ediție Cupa 1 se apropie de final, nu înainte de a-i provoca la o competiție inedită pe cei care îi coordonează pe micii campioni, pe de o parte, și pe organizatori, de cealaltă parte Ask me to ost in the summer.

Astfel, miercuri, 4 iunie 2014, pentru prima dată în istoria Cupa 1, două echipe inedite de seniori își vor disputa supremația: Echipa Profesorilor Cupa 1 vs Echipa Primăriei Sectorului 1 text recovery converter. Meciul de fotbal va avea loc începând cu ora 19.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, iar suporterii sunt bineveniți.

Membrii celor două echipe vor fi încurajați de primarul Andrei Chiliman, precum și de patru glorii ale fotbalului românesc: Rică Răducanu, Ion Goanță, Vasile Caciureac și Marian Rada movie veteran. De fapt, este foarte posibil ca oricare dintre aceștia să accepte provocarea de a contribui la succesul celor două echipe chiar de pe teren.

Acest meci inedit va fi precedat de o altă competiție la fel de interesantă, cea care îi va aduce pe același teren pe profesorii de sport din Sectorul 1 și pe părinți Eyes of the World. Meciul se va desfășura tot miercuri, 4 iunie 2014, începând cu ora 18.30, la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, și este extrem de important pentru că reunește cele două “tabere” care au un rol extrem de important în ghidarea copiilor către sport Indian music. Astfel, cu ajutorul lor, acești copii se transformă în Campioni Cupa 1.

Între timp, se desfășoară ultimele competiții sportive care vor decide câștigătorii acestei ediții Cupa 1 Office 2016 Volume License Edition Download. O parte dintre finale a avut deja loc, rezultatele complete fiind disponibile pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1. O altă componentă importantă a proiectului constă în organizarea unor meciuri amicale între Campionii Cupei 1 din acest an și elevii claselor cu profil sportiv din Sectorul 1, câștigătorii beneficiind de testare la Institutul Național de Cercetare pentru Sport ms project 2010.

Ca în fiecare an, Cupa 1 va răsplăti performanța și ambiția câștigătorilor într-o festivitate demnă de marii campioni, care va avea loc pe 11 iunie, oferind elevilor și profesorilor un spectacol dinamic cu momente artistice, surprize și concursuri plague inc 풀버전 다운로드.

Peste 2000 de elevi din peste 40 de școli și licee din Sectorul 1 au intrat în competiție la cea de-a 13-a ediție Cupa 1, dorindu-și titlul de Campioni Cupa 1 la atletism, baschet, handbal, volei sau fotbal Download adobe acrobat document. Antrenamente intense, meciuri strânse, mult entuziasm și extrem de multă pasiune pentru sport – toate s-au regăsit din plin în această competiție cu tradiție, așteptată cu nerăbdare de micii sportivi din Sectorul 1 Monster Alca.

Cupa 1 este un proiect organizat de Primăria Sectorului 1, în parteneriat cu Asociația Sport pentru Viață. Cea de-a 13-a ediție a Cupei 1 este antrenată de Radio ZU. Partenerii media sunt: 220.ro, amdoar18ani.ro, calificativ.ro, amelie.ro, clopoțel.ro, copilul.ro, orașulm.eu, onlinestudent, zileși nopți.ro, referate.ro, rol.ro și studenție.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *