Cum se depisteaza cancerul de san?

Cancerul de san este unul dintre marii dusmani ai sanatatii femeii, fiind una dintre cele mai necrutatoare boli existente in lume bluesoleil 10 다운로드. Pentru a preveni sau pentru a depista din timp semnele bolii, orice femeie trebuie sa acorde o mai mare atentie propriei persoane.

 Nu te gandi ca daca esti prea tanara sau mai in varsta, boala te va ocoli Pifa Hack download. Nu poti trata cu superficialitate o problema atat de grava precum este aceasta. Am intalnit atatea fete de varsta mea, care s-au vazut nevoite sa urmeze diverse tratamente pentru ca aveau unele semne ale bolii 던전시즈 다운로드. Nu poti intelege insemnatatea acestei intamplari in viata unei femei, pana cand nu traiesti alaturi de cineva emotiile si durerile bolii.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi, daca iti doresti sa afli daca esti una dintre cele napastuite de soarta,  sunt urmatorii:
Lunar, trebuie sa iti autoexaminezi sanii, la aproximativ 2 saptamani dupa ce ai avut menstruatie Download the battle game. Vei ridica o mana in sus si cu cealalta vei pipai atent si delicat sanul. Daca observi la atingere ca exista vreo formatiune, vreun nodul, fie el cat de mic, atunci va trebui sa te prezinti la un consult de specialitate 휴먼폴플랫 다운로드.

O data pe an  sau la doi programeaza-te la un specialist. Sfatul medicului este foarte important si vei sti cu siguranta care sunt factorii de risc in ceea ce te priveste Ord Thomas.

Femeile peste 40 de ani, trebuie sa recurga la o mamografie, care este modalitatea cea mai sigura pentru diagnosticarea cancerului la san. Nu este o procedura dureroasa, asa ca din punctul asta de vedere  nu ai de ce sa iti faci griji 윈도우7 인터넷 익스플로러 9 다운로드.

Nu sta pe ganduri cand este vorba despre sanatatea ta, pentru ca intotdeauna este mai la indemana sa previi decat sa te lupti cu o boala, fie ea usoara sau grea new Paradise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *