Dieta cu paste

Daca esti mare fan al mancarii italiene atunci urmatoarea dieta ti se va potrivi ca o manusa 비포 선라이즈 다운로드. Este vorba despre o dieta cu paste, care te va face sa slabesti usor si placut. Recomandate sunt pastele din faina integrala, pentru ca taratele contin celuloza, mari cantitati de vitamina B1 si putine proteine mavericks 다운로드. Dar adevarata valoare o aduc fibrele, supranumite si “matura” intestinelor, care grabesc digestia.

Pastele contin si multi carbohidrati, ce sintetizeaza vitaminele si mineralele din organism, precum si amidon, care da senzatia de satietate si energie pentru o bucata buna de vreme Download css. In cura cu paste, cele mai potrivite sunt cele fara ou, pentru ca au mai putine proteine, sau cele cu spanac, pentru ca au un continut mai mare de fibre upper degree mp3.

Dieta intr-o zi ar arata in felul urmator:

Mic dejun: o cafea cu indulcitor si un iaurt sau o felie de paine cu gem

Pranz: paste, cantitate nelimitata

Cina: paste, cantitate nelimitata

Ai si anumite interdictii cum ar fi bauturile alcoolice si carbogazoase, dulciurile, fructele uscate sau naturale – doar daca intra in componenta pastelor Kim's Popeyes. De ce poti sa abuzezi cu incredere? Apa, ceai de plante si bineinteles paste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *