Evolutia incredibila a rusoaicelor – un tribut lui Michael Jackson in proba de inot sincron de la Jocurile Olimpice de la Londra! VIDEO!

Michael Jackson are fani si in sfera inotului sincron, iar rusoaicele Natalia Ischenko si Svetlana Romashina i-au adus tribut Megastarului in cadrul finalei Olimpice a concursului de inot sincron,pe care au castigat-o dupa ce au facut un exercitiu perfect.

Muzica lui Michael Jackson le-a calauzit spre medalia de aur pe cele doua rusoaice, Natalia Ischenko si Svetlana Romashina, care au concurat in proba de inot sincron in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra.

Cele doua sportive, mare admiratoare ale lui Michael Jackson, au purtat costume de baie ce aveau imprimat chipul Megastarului si au executat un exercitiu energic si fara greseala pe un remix al piesei „They Don’t Care About Us”. Notele primite le-au plasat in fruntea clasamentului, rusoaicele castigand aurul olimpic.

Pana si familia Jackson a ramas impresionata de exercitiul rusoaicelor in cadrul acestui concurs, iar La Toya a scris pe Twitter: „Sunt recunoascatoare pentru tributul adus de inotatoarele olimpice in memoria fratelui meu.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *