Gama POLYGEMMA PLANT EXTRAKT – O metoda eficienta pentru detoxifierea organismului


Organismul omenesc este o masinarie biologica incredibila, dotata cu sisteme de auto-reglare si auto-curatare, capabila sa supravietuiasca in conditii exterioare si interioare deosebite. Nicio masina construita de om nu poate fi alimentata continuu cu deseuri si sa continue sa functioneze, totusi, 70-80 de ani.

 

Stresul si alimentatia necorespunzatoare sunt doua dintre problemele cu care te confrunti zi de zi. Crizele de acasa sau de la birou, timpul scurt pentru masa, fuga continua prin oras… Alimentatia in exces, producatoare de acizi si mucus, ingreuneaza buna functionare a organismului, iar stresul zilnic genereaza blocaje metabolice si reziduuri toxice.

Totodata, un rol important in sanatatea ta il are sistemul limfatic, care, daca este  “infundat” si colmatat cu reziduuri acide, afecteaza intregul organism. Principalele ”porti” de ”descarcare” ale sistemului limfatic catre exteriorul corpului sunt tubul digestiv, rinichii si pielea.

63503204d18160dd6a733e989b70c404_XL
Pentru a impiedica aparitia unor boli sau pentru a-ti mentine sanatatea, cea mai eficienta metoda este detoxifierea. Aceasta permite o ”curatare” si o regenerare a organismului, pentru ca acesta sa poata functiona normal si armonios. Complementara detoxifierii, metoda Gemoterapiei – cu extracte din tesuturi tinere din plante – este una inovatoare si s-a dovedit a fi extrem de eficienta in realizarea detoxifierii la multiple nivele. Detoxifierea  prin gemoterapie este in acelasi timp blanda si delicata pentru organism.

Laboratoarele Plantextrakt au creat gama POLYGEMMA DETOXIFIERE. Fiecare preparat are o actiune complexa, realizand o detoxifiere la mai multe nivele in organism.

 • POLYGEMMA 11 – FICAT DETOXIFIERE
  Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel hepatic si biliar, dar si la nivel renal si respirator.
 • POLYGEMMA 12 – RINICHI DETOXIFIERE
  Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel limfatic si renal, dar si la nivel hepato- biliar si articular.
 • POLYGEMMA 13 – PIELE DETOXIFIERE
  Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel cutanat, dar si la nivel limfatic si renal.
 • POLYGEMMA 14  – ARTICULAŢII  DETOXIFIERE
  Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel articular, dar si la nivel limfatic, renal si hepato- biliar.
 • POLYGEMMA 15  – INTESTIN  DETOXIFIERE
  Realizeaza detoxifierea la nivelul intestinului subtire si gros, cu ameliorarea starii de astenie generata de toxicitatea intestinala.

polygemma-15-intestin-detoxifiere

Se recomanda realizarea a 1-2 cure de detoxifiere anuala, in administrare timp de 1-2 luni. Se pot combina 2 sau 3 preparate de detoxifiere, administrate de 2 ori/zi, sau se pot urma cure succesive, care sa inceapa cu formula de detoxifierea renala (pentru o buna eliminare a toxinelor la nivel limfatic si renal), urmata de cea hepatica si cea intestinala.

Produsele din gama Polygemma pot fi gasite in farmacii si magazine naturiste, la pretul de aproximativ 23RON un flacon de 50ml.

Ocupa-te de sanatatea organismului tau! Alege gama POLYGEMMA!

 

www.plantextrakt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *