GAMA POLYGEMMA PLANTEXTRAKT – O METODA EFICIENTA PENTRU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

Organismul omenesc este o masinarie biologica incredibila, dotata cu sisteme de auto-reglare si auto-curatare, capabila sa supravietuiasca in conditii exterioare si interioare deosebite 시너지 프로그램 다운로드. Nicio masina construita de om nu poate fi alimentata continuu cu deseuri si sa continue sa functioneze, totusi, 70- 80 de ani.

Stresul si alimentatia necorespunzatoare sunt doua dintre problemele cu care te confrunti zi de zi. Crizele de acasa sau de la birou, timpul scurt pentru masa, fuga continua prin oras… Alimentatia in exces, producatoare de acizi si mucus, ingreuneaza buna functionare a organismului, iar stresul zilnic genereaza blocaje metabolice si reziduuri toxice 어바웃 타임 자막 다운로드.

Totodata, un rol important in sanatatea ta il are sistemul limfatic, care, daca este “infundat” si colmatat cu reziduuri acide, afecteaza intregul organism Monster Hunter World pc. Principalele ”porti” de ”descarcare” ale sistemului limfatic catre exteriorul corpului sunt tubul digestiv, rinichii si pielea.

Pentru a impiedica aparitia unor boli sau pentru a-ti mentine sanatatea, cea mai eficienta metoda este detoxifierea parrot kill movie. Aceasta permite o ”curatare” si o regenerare a organismului, pentru ca acesta sa poata functiona normal si armonios. Complementara detoxifierii, metoda Gemoterapiei – cu extracte din tesuturi tinere din plante – este una inovatoare si s-a dovedit a fi extrem de eficienta in realizarea detoxifierii la multiple nivele 좋은 노래 모음 다운로드. Detoxifierea prin gemoterapie este in acelasi timp blanda si delicata pentru organism.

Laboratoarele Plantextrakt au creat gama POLYGEMMA DETOXIFIERE Tapestry download. Fiecare preparat are o actiune complexa, realizand o detoxifiere la mai multe nivele in organism.

• POLYGEMMA 11 – FICAT DETOXIFIERE

Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel hepatic si biliar, dar si la nivel renal si respirator 숀리의 남자몸 만들기 다운로드.

• POLYGEMMA 12 – RINICHI DETOXIFIERE

Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel limfatic si renal, dar si la nivel hepato- biliarv si articular Download Baek Seon.

• POLYGEMMA 13 – PIELE DETOXIFIERE

Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel cutanat, dar si la nivel limfatic si renal.

• POLYGEMMA 14 – ARTICULAŢII DETOXIFIERE

Realizeaza o detoxifiere preponderent la nivel articular, dar si la nivel limfatic, renal si hepato- biliar Windows SecurityUpdate.

• POLYGEMMA 15 – INTESTIN DETOXIFIERE

Realizeaza detoxifierea la nivelul intestinului subtire si gros, cu ameliorarea starii de astenie generata de toxicitatea intestinala 교보 문고 ebook 다운로드.

Se recomanda realizarea a 1-2 cure de detoxifiere anuala, in administrare timp de 1-2 luni. Se pot combina 2 sau 3 preparate de detoxifiere, administrate de 2 ori/zi, sau se pot urma cure succesive, care sa inceapa cu formula de detoxifierea renala (pentru o buna eliminare a toxinelor la nivel limfatic si renal), urmata de cea hepatica si cea intestinala.

Produsele din gama Polygemma pot fi gasite in farmacii si magazine naturiste, la pretul de aproximativ 23RON un flacon de 50ml.

Ocupa-te de sanatatea organismului tau! Alege gama POLYGEMMA!

www.plantextrakt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *