Iata cea mai rapida metoda de a slabi

Nu putine sunt persoanele care se lupta cu kilogramele in plus, care tin diete, fac sport, renunta la placerile gastronomice si fac eforturi uriase pentru a obtine greutatea mult dorita. De aceea, din ce in ce mai multi specialisti se gandesc la tot felul de metode pentru a slabi rapid si fara efort si mai ales fara repercursiuni asupra sanatatii si imunitatii noastre.

Cea mai revolutionara cura de slabire a fost inventata de un specialist in hranirea artificiala, Gianfranco Cappelo, profesor asociat de chirurgie generala la Spitalul La Sapienza din cadrul Universitatii din Roma si poarta numele de Dieta KEN (Nutritie Enterala Ketogenica) .

Ce presupune aceasta dieta?
Persoana care tine dieta KEN, va fi hranita timp de 10 zile printr-un tub pe care il tine in nas, la capatul caruia se afla o pompa electrica, functionala zi si noapte, care asigura organismului 2 litri din formula nutritiva zilnica. Pe parcursul dietei, persoana in cauza nu trebuie sa manance nimic altceva.

Care este secretul acestei diete?

KEN trimite corpul într-o stare de înfometare controlata, fortându-l sa îsi foloseasca grasimea pentru energie. Rezultatul este unul spectaculos: in doar 10 zile, vei perde peste 10% din greutatea corpului, fara a pierde din masa musculara si fara a simti starea de infometare.

Este adevarat, dieta este putin incomoda avand in vedere ca trebuie sa porti cu tine pompa si lichidul, dar ce nu facem noi femeile pentru un trup de invidiat? Iar daca iei in calcul rezultatele rapide si spectaculoase, parca nici nu mai conteaza cele 10 zile in care a trebuit sa stai cu tubul in nas. In plus, poti scoate pompa zilnic, timp de o ora, pentru a face baie, cu conditia de a bea apa, ceai sau cafea, fara zahar, indulcitor sau fara lapte.

Peste 40.000 de persoane au fost  tratate cu succes cu ajutorul dietei KEN, iar numarul lor creste simtitor de la o zi la alta.

Credit foto