Invinge frigul cu un alt tip de frig, in cabinele criosaunelor CrioBio

Fortifiaza-ti organismul in timpul iernii si invinge frigul cu un alt fel de frig, in cabinele criosaunelor CrioBio, in care se efectueaza proceduri de aerocrioterapie la -180°C. Criosauna nu previne si nici nu trateaza gripa sau raceala, dar iti intareste organismul astfel incat acesta lupta singur impotriva virusilor, racelilor si oboselii 세븐 나이츠 다운로드. Aerocrioterapia imbunatateste performantele sistemului imunitar, reduce stresul si remediaza tulburarile de somn.

Stilul de viata nesanatos, stresul, alimentatia necorespunzatoare iti scad imunitatea, iar corpul nu mai poate lupta cu temperaturile scazute din timpul iernii, pe care le resimti din plin. Ai nevoie de o revigorare generala a organismului si de intarirea sistemului imunitar. Cum inca din antichitate frigul a fost folosit pentru efectele sale antiinflamatorii si analgezice, pentru stimularea metabolismului, intarirea sistemului imunitar si pentru tratarea leziunilor, si tu poti folosi acum frigul in avantajul tau Download the battery widget. Progresul tehnologiei, iti pune la dispozitie temperaturi controlate, de pana la -180°C, in cabinele criosaunelor (proceduri de aerocrioterapie), pentru ca tu sa beneficiezi din plin de beneficiile oferite

„Aerocrioterapia este o metoda ce consta in racirea simultana a intregii suprafete a corpului uman, in mediu gazos, la o temperatura foarte scazuta (-120º pana la -180ºC). Aceasta terapie este parte a medicinii integrative si este destinata corectarii tulburarilor functionale si astfel, prelungirii vietii. Aerocrioterapia determina un lant de reactii de aparare, dar fara a suprastimula mecanismele de termoreglare ale organismului Chow Chow download. Raspunsul terapeutic apare prin mai multe mecanisme: stimularea sistemului adrenal, stimularea functiei lobului anterior al hipofizei, interventia sistemului neuropeptidelor si formarii endorfinelor endogene. Mecanismele sanogenice ale aerocrioterapiei se bazeaza pe efectele anestezice, antiinflamatorii si spasmolitice a spus Dr. Raluca tugui, medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie, in cadrul clinicii Bio terra Med acm 인증서.

Organismul uman este extrem de complex si are o capacitate de autovindecare extraordinara. in momentul in care este agresat cu un soc termic el raspunde pe masura si activeaza toate resursele pe care le are la dispozitie  pentru a asigura supravietuirea, inclusiv intarirea, fortifierea si pregatirea organismului pentru iarna, prin ”calirea” lui. In acel moment se produce o comunicare extrem de rapida intre receptorii din piele si hipotalamus care primeste instantaneu informatii despre agresiunea termica care s-a produs asupra organismului 시노비 다운로드. Sunt alertate si puse in functiune mecanismele proprii organismului pentru a mentine constanti parametrii de termoreglare.

Desi poate parea incredibil, organismul nu ingheata la aceste temperaturi. In primul rand, pentru ca timpul
petrecut in criosauna este foarte scurt
(120-180 secunde), in al doilea rand, pentru ca temperaturil

e scazute sunt obtinute gradual, in mod controlat 윈도우 98 iso 다운로드. sunt eliberati vapori de azot lichid pentru 2-3 secunde, apoi urmeaza o pauza de 40-60 secunde, in care organismul cedeaza caldura si se adapteaza cu noua temperatura. Acest ciclu se repeta de cateva ori pana la terminarea celor 180 de secunde. temperatura interna a organismului nu este afectata, doar temperatura pielii scade pana la 0°C Mirrors Edge. In plus, frigul din criosauna este uscat, nu este acelasi frig pe care il simtim in timpul iernilor geroase, cu acele senzatii de ”intepaturi”. Temperatura in timpul procedurilor in criosauna este obtinuta prin evaporarea azotului lichid, care devine gazos (nu este toxic, el gasindu-se in aerul respirat in proportie de 78%) 싹쓸이 다운로드. temperatura obtinuta nu se asociaza cu umiditate, ceea ce face ca procedura sa fie  suportabila pentru organism.

Dupa o serie de proceduri de aerocrioterapie, faci fata mult mai usor temperaturilor scazute de afara.

In Romania, criosaunele sunt prezente in 5 orase: Bucuresti, Arad, Iasi, Cluj-Napoca, Piatra Neamt novel Symphony. In Bucuresti sunt doua criosaune, in centrele CrioBio, din cadrul clinicilor Bio terra Med din Primaverii (str. Pictor Negulici nr. 27) si Calea Grivitei nr. 3 (la intersectia cu Calea Victoriei). Pretul unei proceduri variaza intre 60 lei si 90 lei, in functie de abonamentul ales. Pentru programari este disponibil numarul de telefon: 0728.874.411 부산지하철노선도 다운로드.

Despre aerocrioterapie

Aerocrioterapia, practicata in cabinele criosaunelor, activeaza toate resursele fiziologice ale organismului, declansand regenerarea acestuia din interior, pe cale naturala.  aceasta stimuleaza sistemul imunitar si pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. In plus, creste capacitatea de efort fizic si intelectual, ajuta la scaderea greutatii corporale, reintinereste pielea, creste libidoul si diminueaza consecintele stresului zilnic. Aerocrioterapia are aplicatii multiple,  de la estetica si wellness (se „ard” pana la 1000 kcal/procedura) pana la medicina sportiva (reglarea tonusului muscular, refacerea dupa efort sau accidentari), ameliorarea si tratarea diverselor afectiuni, intr-un timp scurt.

Despre CrioBio

CrioBio este o companie romaneasca care a deschis primele centre de aerocrioterapie din Bucuresti. De asemenea, CrioBio comercializeaza cabinele de aerocrioterapie/criosaune. Acestea pot fi instalate in clinici medicale, saloane de infrumusetare, centre sportive, sali de fitness, statiuni, sanatorii, acasa. Pentru mai multe detalii accesati http://www.facebook.com/pages/Criosauna-Bucuresti/259709214059346 sau www.criobio.ro.

zp8497586rq