Joc fotbal pentru ca imi place

Spre seara, cand incepe sa fie un pic mai racoare si parca ai o mare pofta de distractie, poti sa faci ceva folositor si pentru conditia ta fizica si anume: fotbal feminin. Esti deja obisnuita cu regulile jocului pentru ca ai urmarit fiecare etapa in parte, atunci cand fratele sau prietenul nu mai schimba postul pentru nimic in lume. Deja cunosti toti jucatorii de la marile echipe de fotbal si esti familiarizata cu echipele din fruntea clasamentelor. Implicit ai inceput sa ai si o echipa favorita si ai inceput sa tii minte tactica de joc a fotbalistului preferat.

Cuvinte ca „penalty”, „out”, „offside”, „corner”, „golgheter” , ” goal-keeper”  nu mai sunt pentru tine o enigma de ceva vreme, asa ca poti iesi in curtea scolii cu prietenele tale sau poti juca cot la cot cu prietenii tai. Dupa 90 de minute de joc cu pasiune si ambitie, vei avea o febra care iti va spune cu certitudine ca toate grupele de muschi au fost lucrate si ca ai scapat cu siguranta de cateva sute de grame. Pentru ca iti doresti sa arzi cat mai multe calorii, vei alege o pozitie care sa te antreneze la maxim si care sa  te faca sa dormi linistita cele 8 ore din somnul de frumusete.

Chiar daca nu vei face din asta un sport de performanta, vei fi multumita cand vei vedea ca picioarele si posteriorul tau arata mult mai bine si iti vei dori sa faci din asta macar un hobby de vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *