Laptele si copiii

Dupa cum este firesc si natural, cea mai potrivita alimentatie pentru un bebelus o constituie laptele mamicii lui full book of myths. Pe langa faptul ca asa „ne-a fost dat” – sa alaptam, laptele contine o serie de enzime si anticorpi care vor proteja organismul bebelusului 하나다 소년사 다운로드. Cand alimentatia bebelusului se diversifica, pot fi introduse in meniu si produsele lactate, iar dupa varsta de 1 an poate fi introdus laptele de vaca Download the blog post.

De la nastere si pana pe la 12 ani, copiii cresc in inaltime in medie cu 5-6 cm pe an, timp in care li se dezvolta masa osoasa, musculatura si creierul naver sharing fonts. Un efort atat de mare din partea organismului trebuie stimulat asa ca o alimentatie echilibrata si variata este primordiala in aceasta perioada, iar laptele trebuie sa ocupe un loc de frunte in meniul zilnic Download The Curse of The Absurd Dawn. Medicii pediatri recomanda un aport zilnic de 500 mg calciu pentru copiii mai mici de 4 ani si de 800 mg pentru copii cu varsta de 4-9 ani. Doar o alimentatie variata, in care laptele joaca rolul principal, poate asigura calciul in cantitati adecvate si cu grad optim de absorbtie mbrwiz exe 다운로드. In plus, laptele este o sursa excelente de proteine, necesare pentru constructia muschilor, pielii, oaselor, cartilagiilor, nervilor, vaselor sangvine, hormonilor si a anticorpilor 웹브라우저 동영상 다운로드.

Vitaminele sunt indispensabile pentru buna functionare a organismului copilului, iar laptele este o sursa inepuizabila de elemente nutritive. El contine: vitaminele din familia B (B1, B2, B9, B12), vitamina A numita si „vitamina cresterii”, vitamina D necesara pentru fixarea calciului, minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu) si oligoelemente (iod, zinc, seleniu, crom, cupru, fluor, mangan) 캐딜락 게임 다운로드.

Pentru a-i asigura copilului tau in fiecare zi necesarul de vitamine si minerale, opteaza pentru laptele UHT (Ultra High Temperature), care presupune incalzirea sa rapida la temperaturi inalte (140-1500C), timp de numai 2-4 secunde 자귀모 다운로드. Procedeul permite pastrarea nutrientilor specifici laptelui. Dupa ultrapasteurizare, laptele isi pastreaza toate proprietatile nutritive: mineralele esentiale (calciu, potasiu, fier, fosfor), proteinele, vitaminele (A, B6, B12, B9, D) care ajuta la intarirea sistemului imunitar 헬로 카봇 다운로드.

Lipsit de microorganisme si ambalat in carton (100% reciclabil), laptele UHT are avantajul valabilitatii de lunga durata si al depozitarii fara refrigerare (se introduce in frigider doar dupa deschiderea cutiei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *