Mananc paste, deci slabesc!

Pastele sunt foarte gustoase si reprezinta mereu o tentatie pentru noi, femeile newspaper reporter. Sunt si usor de preparat si satioase, dar stim ca au destule calorii si ingrasa relativ repede. De fiecare data cand facem un asemenea exces, se intampla sa ne simtim vinovate si sa sporim numarul de abdomene facut seara 윈도우 보안 업데이트 수동 다운로드. Ele inca mai reprezinta un subiect foarte discutat printre nutritionisti. O parte sustin ca ele de fapt nu ingrasa atat de mult si nu sunt daunatoare siluetei noastre, pe cand altii afirma cu tarie ca nu e asa java applets. Si daca cu adevarat ele nu ingrasa, cum trebuie sa le preparam astfel incat sa nu acumulam kilograme in plus daca le mancam in mod regulat?

Sportivii din echipa nationala a Italiei mananca in fiecare zi paste cu fructe de mare, iar celor din echipa olimpica le-a fost creata o reteta speciala de paste cu nuci, fasole si faina de ovaz movie Jungle Book. O alta reteta pe care o poti incerca fara sa te ingrasa are ca ingredinete pastele, fasole si musli.

Un alt truc pentru iubitoarele de paste e sa manancati paste facute din faina de grau cu un continut ridicat de gluten (hard wheat) si incercati sa le evitati pe cele care sunt facute din faina normala de grau (soft wheat) windows 업데이트 보류 중인 다운로드. Datorita unui proces special de macinare, faina de grau cu un continut mai mare de gluten contine un complex de carbohidrati care au o influenta scazuta asupra nivelului de glucoza din sange elasticsearch. Faina normala de grau genereaza un bum de zahar in sange, ceea ce se traduce in acumularea de kilograme.

Pastele care sunt facute din acest fel special de faina de grau mai sunt supradenumite si “pastele prietenoase” deluge. Pentru a fi si mai putin “nocive” pentru silueta noastra, ele trebuie gatite intr-un anumit fel. Pentru a gati 100 de grame de paste, pune la fiert un litru de apa 스마트 신청서 앱 다운로드. Adauga un varf de sare dupa ce apa a dat in primul clocot, dar inainte de a pune pastele la fiert. Spaghetele se adauga in vas doar din unghiul drept 영화 범블비 다운로드. Dupa ce a fiert, nu le baga in apa rece si nici nu adauga peste ele grasime animala. Scurge apa folosind o sita si pune peste ele un sos sau putin ulei de masline 포트란95 다운로드.

Acum ca stim sa gatim corect pastele, cine ne recomanda o reteta buna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *