O viata echilibrata poate preveni boala Alzheimer

Boala Alzheimer este cea mai cunoscuta forma de declin mental sau dementa in randul pesoanelor in varsta memory server. Potrivit studiilor, in SUA se inregistreaza in prezent peste 5 milioane de cazuri de Alzheimer, fiind a cincea cauza de deces in randul persoanelor peste 65 de ani 12인의 성난 사람들.

In ce priveste tara noastra, exista 200.000 de cazuri, insa, luand in considerare faptul ca de o persoana bolnava se ocupa 3-4 persoane, putem concluziona ca este perturbata calitatea vietii a aproximativ 1 milion de oameni windows 10 homek.

Varsta si istoricul familial reprezinta factori de risc, insa specialistii in domeniu considera ca stilul de viata poate avea un rol important in prevenirea acestei boli malware fence. Sanatatea creierului si a inimii sunt in stransa legatura, astfel ca sunt recomandate: o dieta alimentara sanatoasa si cat mai exercitii fizice.

Unul din elementele importante pe care trebuie sa le contina o dieta este Vitamina E 그린 음악 다운로드. Aceasta este un puternic antioxidant, cu efecte benefice asupra intregului sistem nervos, deosebit de eficient datorita accelerarii regenerarii celulelor Beautiful night Ulala Session. Studiile arata ca cei care au introdus Vitamina E in alimentatie, prezinta un risc semnificativ mai scazut de a face Alzheimer. Putem gasi Vitamina E in legume verzi, seminte, dar si in uleiul de floarea soarelui RixGothic m download.

O alta metoda prin care putem preveni aparitia acestei boli este introducerea in alimentatie a consumului de peste. Potrivit studiilor, consumul unei portii de peste bogat in Omega 3, cel putin o data pe saptamana, reduce riscul aparitiei bolii Alzheimer 마이크로 소프트 오피스 다운로드. Daca nu aveti acces la peste proaspat, atunci conservele ar putea fi o solutie sau suplimentele nutritive naturale.

„Omega Complex”, bogat in ulei de peste, ajuta la reducerea nivelului colesterolului si lipidelor totale din sange, asigurand functionarea sanatoasa a inimii Download Android Cookie Run. Formula naturala din suplimentul nutritiv „Omega Complex” de la Bio Elemente, elimina stresul, epuizarea nervoasa, imbunatateste functia vizuala si reduce imbatranirea pielii 템프러리 다운로드. Copiii care nu iau destul Omega 3 de la mama in timpul perioadei de graviditate au un risc mai mare de a dezvolta probleme de vedere si nervoase, astfel ca  „Omega Complex” este un supliment important pentru femeile insarcinate sau care alapteaza.

O a treia metoda prin care putem reduce riscul de Alzheimer este miscarea. O ora de miscare, de 3-4 ori pe saptamana, poate reduce aparitia bolii cu pana la 45%.

Un stil de viata echilibrat, cu alimentatie sanatoasa, miscare si mai putin stres poate preveni aparitia bolii, astfel ca ne putem bucura de o batranete fericita alaturi de cei dragi.