Pachet medical cardiologic gratuit la Sanador

În Spitalul Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din România, medicii cardiologi au tratat în perioada aprilie 2011 – septembrie 2013 un număr de 6.800 de bolnavi cardiaci Samsung Laptop Driver. Cele mai frecvente intervenții includ: coronarografii, angiografii periferice, angioplastii periferice și coronariene, montarede stenturi (farmacologic active) x3 ap.

Totodată, procedurile de angioplastie realizate prin montarea de stenturi au fost de două ori mai numeroase în prima parte a acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut following free ones.

“Ne-am propus ca în luna octombrie să acordăm o deosebită atenție și să tragem un semnal de alarmă asupra principalei cauze a mortalității în România – bolile cardiovasculare Tell me mp3 download. În încercarea de a preveni și trata în mod corespunzător bolile cardiovasculare, începând cu data de 29 septembrie – Ziua Internațională a Inimii, și până la sfârșitul lunii octombrie, ajutăm cardiacii din întreaga țară, oferindu-le în mod gratuit pachete cardio în valoare de aproximativ 500 lei fiecare arc welder. Dorim astfel să oferim și celor cu posibilități financiare mai mici șansa de a preveni o situație medicală gravă”, a declarat Doris Andronescu, director general Sanador catia v5r21.

Departamentul de cardiologie din cadrul Sanador este unul dintre cele mai moderne din sistemul medical privat, dotat cu un laborator de angiografie utilat cu angiograf Siemens Artis zee de ultimă generație și cu un laborator de cateterism cardiac și electrofiziologie (ablatii, cardiodefibrilator, stimulator, terapii de resincronizare), permițând astfel efectuarea în mod constant a procedurilor de implantare de stimulatoare cardiace, defibrilatoare cardiace implantabile, dispozitive de resincronizare cardiacă tricamerale sau dispozitive implantabile de monitorizare de lungă durată Boom Beach download.

De asemenea, Sanador este unic în peisajul privat medical prin linia de urgență specializată pe cardiologie care permite pacienților aflați în infarct miocardic să fie tratați de urgență, secția fiind dotată cu 14 linii de gardă citrix. La acestea se adaugă structura multidiscplinară a spitalului Sanador ce poate asigura pacientului circuitul medical complet, de la specialități precum cardiologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, ATI, neonatologie, ortopedie – traumatologie, pediatrie, și până la tratament în secții de chirurgie generală, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie convențională, medicină de urgență și laborator 해피칙 다운로드.

Campania “În octombrie fă-ți griji doar pentru inima ta, costurile le suportăm noi!” prin care Sanador oferă gratuit, tuturor românilor, cu trimitere de la medicul de familie un pachet cardio în valoare de 500 lei ce cuprinde consult la medicul specialist, EKG de repaus și un set de analize de laborator 가즈 나이트 r 다운로드. Procedurile de tratament pot fi realizate atât în Spitalul Sanador, cât și în clinicile din rețea (din zonele Victoriei, Decebal, Băneasa). În plus, tot în luna octombrie, analiza coronorografiei la Sanador are un preț special, de 1.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *