Plasturele contraceptiv

Plasturele transdermic a aparut pe piata in anul 2002 in Statele Unite ale Americii, iar in 2004 a fost introdus si in Europa, insa deocamdata nu este disponibil si la noi in tara song baekselife. Este o metoda contraceptiva hormonala cu o eficienta foarte ridicata – 99,4% – 99,7% daca este folosita corect si nu uiti sa il inlocuiesti o data pe saptamana, deoarece este conceput sa actioneze timp de 7 zile telnet exe 다운로드. Studiile arata ca intr-un an, din 1000 de femei care folosesc corect metoda, doar 3-6 raman insarcinate.

De retinut! Pasturele se aplica pe fese, abdomen, partea de sus a bratelor sau a spatelui xcode 10.1 다운로드. Este foarte important sa nu aplici pasturele pe sani. Pe luna se folosesc 3 plasturi: cate unul in primele 3 saptamani cu pauza in a patra saptamana. Nu trebuie sa lasi un plasture mai mult de 7 zile, ci sa-l inlocuiesti cu altul nou in aceeasi zi a fiecarei saptamani 소닉 히어로즈 다운로드.

Plasturele contine estrogen si progesteron. Acesti doi hormoni sunt eliberati constant in piele, patrund in sange si impiedica ovulatia prin ingrosarea mucoasei uterine care opreste accesul spermei 무신 조자룡 다운로드. Este special conceput sa reziste la dusuri, bai, transpiratie. Primul plasture se aplica in 24 de ore de la inceperea menstruatiei.

Eficienta plasturelui depinde de corectitudinea cu care il folosesti, cel mai mare risc de sarcina fiind atunci cand schimbi plasturele cu intarziere 호텔델루나 7화 다운로드. De asemenea, rata sarcinii este mai ridicata in cazul femeilor care au peste 90 de kilograme. Desi cercetarile cu privire la eficienta acestei metode nu sunt foarte numeroase, specialistii estimeaza ca ar putea fi mai eficienta decat contraceptivele orale combinate for Korean 2020 educational institutions.

Revenirea fertilitatii este imediata dupa ce incetezi utilizarea plasturilor. Insa, trebuie sa retinem ca aceasta metoda contraceptiva nu ne fereste de bolile cu transmitere sexuala Free Korean books.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *