Rahitismul

Rahitismul este o afect­iune frecventa care apare la copii din cauza carent­ei de vitamina D, vitamina ce are un rol vital in dezvoltarea si mineralizarea ­tesutului osos si muscular martial arts. Cand organismul nu primeste suficienta vitamina D, absorbtia calciului la nivel intestinal este incompleta, ceea ce duce la scaderea nivelului de calciu din sange 열혈전기 다운로드. Incercand sa restabileasca nivelul sanguin al calciului, organismul il extrage din oase, care devin fragile si predispuse la fracturi. Din fericire, solutia este simpla – laptele poate suplini aceste carent­e in vitamina D si se absoarbe mult mai usor in organism decat produsele farmaceutice 슈퍼버니맨 pc 무료 다운로드.

Numeroase studii demonstreaza ca, pe langa administrarea vitaminei D, laptele joaca un rol important in prevenirea rahitismului caci le asigura copiilor si alte elemente nutritive pretioase ce contribuie la formarea oaselor 평붓체 폰트 다운로드. Astfel, cu un sigur pahar de lapte ii poti asigura copilului tau 25% din necesarul zilnic de vitamina D si 30% din cel de calciu.

Laptele UHT reprezinta alegerea perfecta a oricarei mamici 동영상 파일 다운로드. Dar ce inseamna mai exact UHT? Prescurtarea vine de la Ultra High Temperatura – aceasta inseamna ca laptele este incalzit rapid, timp de numai 2-4 secunde, la 135-150° C, dupa care este racit brusc, la temperatura camerei 유튜브 레드 pc 다운로드. Acest procedeu nu modifica nici gustul, nici consistenta si nici valoarea nutritiva a laptelui – laptele isi pastreaza toate proprietatile nutritive: mineralele esentiale (calciu, potasiu, fier, fosfor), proteinele, vitaminele (A, B6, B12, B9, D) care ajuta la intarirea sistemului imunitar 워크래프트3 iso 다운로드. Laptele UHT este ambalat aseptic, in cutii speciale, care nu lasa nici lumina si nici oxigenul sa patrunda, mentinandu-si astfel intacte calitatile o perioada mare de timp cmder.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *