Relaxare in propriul dormitor

Nu este nevoie sa mergi la masaj sau sa faci cine stie ce terapie ca sa scapi de stresul acumulat in urma muncii depuse la serviciu github source. Este de ajuns sa te intorci acasa, la sfarsitul zilei, intr-un mediu placut sufletului tau.

Dupa vorba care spune ca nicaieri nu este mai bine ca acasa, ai putea afla secretul pentru a face loc luminii chiar daca intunericul sta sa bata in geam 엘시드 다운로드.

Cum iti poti transforma dormitorul intr-o oaza de liniste?
Foarte simplu. Te sfatuiesc sa dai o raita prin Zara Home, Bricostore, Ikea si Carturesti ca sa iti alegi piese decorative de suflet Psique download. Nu sta pe ganduri cand faci asta, ci alege dupa cum iti dicteaza inima. Fiecare produs in parte emana o energie, astfel incat tu va trebui sa alegi in functie de ceea ce resimti Rix Modern Gothic b Download. Nu are rost sa cumperi o perna albastra ca sa se asorteze cu covorul pufos din camera, cand gandul tau a ramas la perna cu sclipici, cu personaje sau cine stie ce altceva 무수단 영화 다운로드.

Un pat imens poate face minuni cu psihicul tau. O sa ai o senzatie diferita cand te vei odihni intr-un pat de mijloc, mare, in care te poti pierde pe timpul noptii LgSmartBody regular download. Marimea acestuia iti permite sa jonglezi si cu accesorizarea lui.

Alege o nuanta care alunga disconfortul atat pentru camera cat si pentru celelalte piese 스타 헌터 맵 다운로드. Daca albul iti aminteste de spital, negrul de doliu, rosul e prea romantic, rozul e prea adolescentin, atunci poti sa te indrepti spre culori calde, dar pline de personalitate htc sync 다운로드.

Fiecare camera trebuie sa aibe mireasma proprie. Poti face asta prin folosirea esentelor de aromaterapie, betigaselor parfumate sau lumanarilor Download Balloon Tower Defense 5.

Pe langa toate astea, un articol decorativ personalizat, spectaculos poate mari doza de energie a dormitorului tau. Toate astea si un somn ca de prunc si ai scapat de nervii intinsi la maxim adunati de peste zi pink note pad.

sursa foto: goodrelaxation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *