Bucura-te de beneficiile unui somn linistit cu Bien Dormir

Te-ai saturat sa ai cearcane si un ten cu aspect obosit tot timpul 윈도우10 클린 다운로드? Iti este greu sa te odihnesti noaptea? Atunci trebuie sa scapi de insomnie cat mai curand!

Insomnia afecteaza din ce in ce mai multe persoane indiferent de varsta 모바일 미드 다운로드. Cauzele acestei afectiuni sunt variate: stresul sau depresia, agitatia cotidiana, program de lucru dificil sau neadaptarea la un fus orar diferit.

Ce consecinte resimt persoanele care sufera de insomnie?In afara de aparitia cearcanelor si a oboselii, insomnia scade imunitatea, atentia sau pot aparea dereglari ale functiilor endocrine 무료 e북 다운로드.

Solutia naturala pentru a reda vitalitatea oferita de un somn bun este gama Bien Dormir. Aceste produse actioneaza prin inducerea unei stari de relaxare propice instalarii somnului Download The Dancing Genome. Extractele de passiflora, musetel si melatonina sau valeriana ajuta la relaxarea organismului si calmarea acestuia, asigurand un somn natural si odihnitor Download cd burner xp.

Bien Dormir se regaseste in doua forme de prezentare:
Bien Dormir cu Melatonina este recomandat in cazul persoanelor care sufera de insomnie cronica, cu un program de lucru atipic sau care calatoresc mult, adorm greu sau se trezesc in timpul noptii si nu mai pot adormi The goes to the end.

Melatonina, supranumita ‘hormonul somnului, este o substanta chimica produsa la nivelul creierului care transmite organismului ca este momentul sa adoarma, inducandu-i starea de somnolenta Download the arm pillow.

Bien Dormir cu Valeriana este recomandat persoanelor care sufera de tulburari de somn insotite de agitatie nervoasa, stres si afectiuni gastrice 카 1 더빙 다운로드.

Valeriana este o substanta care indeparteaza dificultatile de adormire, reduce trezirile nocturne, ajuta la instalarea somnului profund si inlatura efectele tensiunii nervoase: palpitatii, spasme, arsuri gastrice.Acest produs este recomandat si copiilor de peste 12 ani Download The Deville Jewelry Bug.
Bien Dormir nu creaza somnolenta reziduala si nici dependenta.

Le puteti gasi in farmacii si magazine naturiste. Pretul unui produs este de 15 lei Google Music Music.

Afla mai multe informatii despre Gama Bien Dormir pe: www.biendormir.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *