Cum dispar ridurile fine, petele şi leziunile provocate de acnee

Ridurile fine, petele care apar în urma expunerii la soare şi leziunile cauzate de acnee nu mai sunt un motiv de îngrijorare, deoarece ele pot fi tratate cu peeling chimic, spun specialiştii, potrivit unui comunicat 윈도우 업데이트 보류중인 다운로드.

Peelingul chimic este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanţe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară 심 타워 다운로드. În funcţie de particularităţile şi problemele tenului, acesta se realizează în mai multe grade de profunzime şi cu substanţe diferite.

Intervenţia noninvazivă are capacitatea de a rezolva personalizat imperfecţiunile tenului, prin posibilitatea alegerii nivelului de penetrare a epidermei: superficial, mediu sau profund 7급 공무원. În funcţie de caracteristicile pielii, se poate opta pentru una dintre cele trei variante, ele putând fi parcurse şi progresiv dacă este nevoie. Mai apoi, în funcţie de profunzimea stratului

de piele care trebuie revitalizat, se alege şi tipul de agent folosit”, explică Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă la Spitalul Medicover gdrive 다운로드.

Peelingul chimic soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele datorate expunerii excesive la soare, îmbătrânirii sau factorilor ereditari 복음송 mp3 다운로드. În plus, se adresează tenurilor care suferă de acnee sau care au rămas cu cicatrice în urma acestora, diminuează pistruii şi intensitatea petelor solare, dar şi a celor pigmentare movie Aladdin. Datorită spectrului larg de acţiune şi a efectelor pozitive este importantă alegerea perioadei în care se programează această intervenţie.

“Peelingul nu trebuie aplicat pe pielea deja bronzată, pentru că unele tratamente pot provoca arsuri sau prurit gmail attachments. Deoarece în urma acestor tratamente pielea este sensibilizată, nici expunerea ulterioară la soare nu este recomandată. Aşadar, perioadele de evitat sunt atât vara, cât şi iarna, atunci când zăpada reflectă razele UV”, adaugă chirurgul estetician Korean Word.

Peelingul superficial este indicat celor cu piele sensibilă, fiind cel mai blând tip, realizat în majoritatea cazurilor cu acizii diluaţi, alphahidroxici minitool partition wizard. Această variantă dă rezultate în tratarea liniilor fine, a petelor de pigment, a urmelor cauzate de acnee şi pielii uscate. Soluţia chimică aplicată pe faţă interacţionează cu straturile epidermei, eliminând componentele sale deteriorate prin decojire kocw 동영상 다운로드. Prin procesul de vindecare declanşat se formează un nou strat de piele şi se stimulează producerea de colagen şi elastină.

Peelingul mediu este indicat pentru semne mai profunde, precum cele lăsate de acnee şi petele cafenii – se apelează la acizi proveniţi din fructe, care contribuie la o descuamare semnificativă a pielii, ce duce la reînnoirea aceasteia în circa 6 zile. După efectuarea procedurii există o senzaţie de fierbinţeală, motiv pentru care este indicat să nu se părăsească domiciliul timp de 48 de ore. Rezultatele se menţin pe o perioadă de un an, după care poate fi reluat tratamentul.

Peelingul profund se recomandă în situaţia urmelor accentuate, precum cicatrice, riduri şi leziuni în profunzime, unde este nevoie de o regenerare integrală. Metoda peelingului profund trebuie realizată exclusiv în săli chirurgicale, cu anestezie locală. Perioada de refacere implică minimum 10 zile de convalescenţă, timp în care este necesară purtarea unui bandaj pe faţă. Efectele acestei proceduri sunt similare unui lifting facial nechirurgical, datorită repoziţionării noului ţesut dermal.

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *