Laptele vegetal, o alegere in timpul postului

In perioada posturilor, romanii nu renunta intru totul la produsele lactate, optand pentru alternativele vegetale ale acestora win7 pe 다운로드. Astfel, conform Unicorn Naturals, importatorul local al brandurilor de bauturi vegetale organice CHI si Rude Health, in perioada posturilor, vanzarile pe segmentul de inlocuitori vegetali pentru lactate creste cu pana la 150%, insa interesul romanilor fata de aceste bauturi este destul de crescut si in celelalte luni din an Download The Age of The Great Seas 4pk.

Potrivit lui Dragos Erceanu, reprezentant al companiei Unicorn Naturals, bauturile vegetale din cocos, orez si caju, se regasesc in topul preferintelor romanilor atunci cand vine vorba de inlocuitori vegetali pentru laptele de vaca 80 one-piece downloads.

Mai mult, conform reprezentantului companiei, lasand la o parte perioadele de post care, intr-adevar, aduc o crestere destul de semnificativa pe acest segment, lactatele vegetale sunt si alegerea numarul unu al persoanelor care dintr-un motiv sau altul au renuntat la lactate, fie ca este vorba de o conditie medicala precum alergia la proteina din laptele de vaca/ intoleranta la lactoza sau, din contra, o alegere personala, ca in cazul dietelor vegetariene si vegane 천리마마트 5화 다운로드.

“Desi este cunoscut faptul ca peste 70% din populatia adulta a lumii sufera de intoleranta la lactoza, iar 1 din 10 copii dezvolta alergie la laptele de vaca (CMA – Cow’s Milk Allergy), o foarte mica parte dintre acestia iau masurile necesare pentru a-si tine sub control afectiunea sau o depisteaza la timp, in Romania rata de diagnosticare fiind si mai mica decat in strainatate”, sustine importatorul brandurilor CHI si Rude Health 2048 game download.

La ce trebuie sa fie atente persoanele care aleg un inlocuitor vegetal pentru lactate?

Cand vine vorba de alegerea unui inlocuitor sanatos si hranitor pentru lactate, lucrurile nu stau totusi atat de simplu precum ar putea parea la prima vedere 소공녀 다운로드. Desi, de cele mai multe ori, gustul celor mai multe dintre alternativele vegetale pentru lapte este foarte bun, o mare parte dintre clienti alegand aceste variante din considerente ce tin 100% de gust, de diversitate sau de arome, nu toate optiunile care se gasesc la raft sunt si sanatoase download 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *