Sfaturi pentru un zambet sanatos

Zambetul pe care il afisezi este de nepretuit si poate schimba evolutia a numeroase situatii, chiar mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata. Zambetul  natural este cel care te tradeaza, evidentiind o serie de detalii despre starea ta de spirit care se afla in stransa legatura cu expresia chipului tau, 93% din interactiuni fiind non-verbale.

Dr. Eva Kaiser, Professional & Scientific Relations Manager la Blend-a-med, te ajuta sa intelegi mai bine de ce se pune un accent atat de mare pe protectia smaltului dintilor.

Desi este cel mai rezistent tesut al corpului, smaltul dintilor poate fi demineralizat de acizii care produc bacterii. Demineralizarea sustinuta de-a lungul timpului poate conduce la aparitia cariilor. Sunt cativa factori care contribuie la slabirea smaltului de-a lungul timpului, fapt ce poate duce la decolorarea dintilor, la o sensibilitate sporita si poate atrage interventii costisitoare precum fatetarea sau acoperirea dintilor cu coroane. Procesul de imbatranire are un impact considerabil asupra smaltului dintilor, conducand la pierderea stralucirii.

O solutie pentru protejarea smaltului dintilor ar fi utilizarea unei paste de dinti precum Blend-a-med EXPERT ENAMEL PROTECTION. Este dovedit clinic ca ingredientele sale esentiale ofera o protectie completa a smaltului, prin curatarea temeinica a dintilor. Un ingredient activ al acestei paste de dinti este Fluorisil, element care imbunatateste rezistenta smaltului la acizi si procesul de remineralizare prin favorizarea absorbtiei de minerale – calciu si fosfat – prezente in saliva.

Desi tot mai multe persoane tind sa adopte o alimentatie cat mai sanatoasa, dietele contin o cantitate considerabila de zahar, cel mai adesea provenit din zaharul natural al fructelor. Zaharul este un alt inamic al smaltului dintilor.

Blend-a-med EXPERT ENAMEL PROTECTION vine in ajutorul tau, intrucat face parte dintr-o gama de pasta de dinti destinata protectiei specializate a dintilor!

Blend-a-med – expert in igiena dentara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *