Simona Halep a vorbit despre BRD Bucharest Open 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat că nu crede că va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International găzduit de Arenele BNR în perioada 16-22 iulie 교보 문고 ebook 다운로드.

“Am auzit că toate fetele joacă la turneul internaţional de la Bucureşti, e foarte plăcut pentru România. Eu nu ştiu sigur dacă voi participa, dar în mare parte nu prea, pentru că e pe zgură după iarbă şi e destul de greu”, a explicat Halep 샤이닝 스타 다운로드.

Ea a menţionat că încearcă să se acomodeze cât mai repede pentru turneele pe iarbă care urmează. “În fiecare an este la fel, încerc să merg acolo din timp şi să mă acomodez cât se poate de bine până la Wimbledon”, a adăugat jucătoarea numărul 1 în clasamentul WTA 히포 차트 다운로드.

Întrebată ce părere are despre caricatura publicată în revista “Charlie Hebdo” în care apare cu trofeul Roland Garros strigând “Fiare vechi!”, Simona Halep a răspuns: “Nu vreau să comentez acest lucru 에어라이더 다운로드. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta”.

De asemenea, Halep nu a dorit să comenteze nici despre incidentul de la evenimentul în cadrul căruia a prezentat publicului trofeul primit pentru câştigarea turneului Roland Garros în care Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost fluierată pe Arena Naţională 동백꽃 필 무렵 11회 다운로드. “Eu nu fac politică, nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur şi simplu ca să împărtăşesc această bucurie şi de a arăta trofeul oamenilor care au venit 샤오미 유심 다운로드. Pentru ei am răspuns pozitiv invitaţiei, strict pentru ei, atât”, a precizat ea.

Jucătoarea de tenis a participat, vineri, la deschiderea oficială a primei ediţii a turneului de hochei pe gheaţă “Simona Halep Challenge”, de la Patinoarul Ţiriac din Otopeni, rezervat copiilor sub 10 ani 코오롱몰 다운로드. Ea s-a întâlnit cu componentele echipei de fete care îi poartă numele. “Eu m-am ataşat de hochei fără niciun interes şi fără niciun obiectiv 시크릿네이버 다운로드. Vreau numai ca aceste fete să se bucure de acest sport şi să facă multă mişcare. Ştiu să patinez şi cred că patinez destul de OK. Îmi plac foarte mult copii, mă bucur să îi văd atât de calzi cu mine”, a afirmat Halep 팔라 독 정식판 apk 다운로드.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a câştigat, la 9 iunie, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1 movie Santa Barbara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *