Sistemul cardiovascular poate fi protejat printr-un consum moderat de bere

Cele mai recente studii demonstrează că un consum moderat de bere poate avea consecințe benefice asupra sistemului cardiovascular și poate ajuta chiar la reducerea riscului de apariție a mai multor boli de inimă 크리스탈 디스크 다운로드.

Totodată, studiile vin să întărească concluzii anterioare care certificau faptul că un consum moderat de bere poate avea efecte pozitive asupra sănătății 심심토크 다운로드.

Fabricată din ingrediente naturale cum sunt hameiul, cerealele și drojdia, cu un conținut de apă de peste 90%, berea nu are deloc grăsimi, colesterol sau cafeină și este bogată în nutrienți, antioxidanți și vitamine Download 100 of Yoon Myung-jo. Astfel, consumată cu moderație poate aduce beneficii sănătății și poate proteja inima de afecțiuni cardiovasculare. Cercetări recente aduc chiar mai multă claritate, identificând posibile efecte pozitive ale consumului moderat de bere în ceea ce priveste reducerea incidenței bolilor de inimă, fapt cu atât mai îmbucurător pentru iubitorii acestei băuturi milenare vgmdb.”, a declarat Corina Aurelia Zugravu, Președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție.

Consumul moderat de bere poate reduce producerea bolilor de inimă 지나오다 mp3 다운로드. Datorită conținutului de vitamina B6, aceasta poate preveni acumularea hmocisteinei, o substanta care, aflata la un nivel ridicat, reprezintă un factor de risc în bolile cardiovasculare 카툰워즈 블레이드 다운로드. Studiile arată și că 30 – 35% din bărbații care beau bere în cantități moderate sunt mai puțin supuși riscului producerii atacului de cord tudou 비디오 다운로드. În plus, berea are polifenolicu proprietăți antioxidante și ajută la stimularea circulației sângelui.

În cazul femeilor, s-a demonstrat că 14% din consumatoarele de două sau trei beri pe săptămână prezintă un risc redus de hipertensiune arterială pc 라인 다운로드. Totodată, berea poate preveni riscul de obstrucție coronariană care apare atunci când se formează cheaguri în arterele coronare ce hrănesc inima 꾼 무료 다운로드.

Ateroscleroza ar putea fi prevenită în urma unui consum moderat de bere datorită scăderii rigidității arterelor, creșterii nivelului de lipoproteine cu densitate mare, a  nivelului de colesterol bun și a scăderii nivelulului insulinei Download Diablo 3 for free.

Atât cercetătorii, cât și membrii Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție recomandă un consum moderat de bere trebuie completat de un stil de viață sănătos și de o alimentație corespunzătoare. Este considerat consum moderat de bere o cantitate de 660 ml/zi pentru bărbați și 330 ml/zi pentru femei, cu o concentraţie de alcool de 5%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *