Slabeste natural si usor si vei fi premiata pentru asta!

Vrei sa slabesti si nicio metoda nu da rezultat?  Ai incercat sa te infometezi, sa alergi singur in parc sau sa faci exercitii acasa surfer 8? Ai nevoie de ambitie si motivare!

Niciodata nu este prea tarziu sa te apuci de fitness. Antrenamentele nu ocupa mult timp si sunt foarte eficiente Lenovo Laptop Driver. Organismul tau va deveni mai viguros si mai rezistent la boli, pentru ca vei da jos kilogramele nedorite, vei scapa de stresul zilnic, vei arata mai bine, te vei simti mai tanar si vei avea mai multa incredere in propriile forte 한국영화 예고편 다운로드.

Iti doresti toate astea? Solutia cea mai buna ti-o ofera Magnolia Club!

Daca iti doresti o astfel de schimbare in viata ta, poti participa CONCURSUL DE SLABIT care se va desfasura pe o perioada de 12 saptamani ( 1 Octombrie 2013– 20 Decembrie 2013 ) in care toata atentia va fi asupra ta ios 8.4 beta 다운로드. Acest program va fi unul intens si se va desfasura sub supravegherea antrenorilor clubului.

Saptamanal vor avea loc 3 sedinte de antrenament luni, miercuri si vineri ora 18:00, dintre care una se va putea tine in aer liber (parc, pista de atletism) si 2 in sala de fitness Download Civilization Revolution.

Fiecare persoana inscrisa in concurs va fi evaluata si in toata aceasta perioada se vor face masurari in fiecare saptamana, pentru a sti exact care este evolutia si va primi sfaturi legate de nutritie si un stil de viata echilibrat lost arc client. Monitorizarea se va face cu ajutorul unui aparat special care masoara:

  • Masa musculara

  • Grasimea corporala

  • Grasimea viscerala (cea din cavitatea abdominala)

  • Masa osoasa

  • Raportul intre inaltime si greutate (I.M.C.)

  • Imbunatatirea conditiei fizice

  • Scaderea varstei metabolice

  • Nivelul de hidratare

Pentru a avea randament maxim, participantii trebuie sa fie prezenti la toate sedintele de antrenament, iar pana la finalul concursului acestia pot pierde intre 5 si 25 kg, in functie de greutatea initiala, implicarea in sustinerea antrenamentelor si nu in ultimul rand respectarea sfaturilor de alimentatie si stil de viata cook timer 다운로드. Important! Trebuie sa ai minim 5 kg in plus! :)(ceea ce, de fapt, nu-ti dorim)

Participantii trebuie sa aiba peste 16 ani Trace 2. In cazul in care un participant lipseste la 5 antrenamente, va fi eliminat din concurs.

Inscrierile se fac pana la 30 Septembrie 2013 la receptia clubului Kuta Games.

Participantul care pierde cel mai mare procent din numarul de kilograme in plus, va castiga!

Premii:

             Locul I: Abonament nelimitat FITNESS/AEROBIC pe 12 luni in valoare de 1200 lei

             Locul II: Abonament nelimitat FITNESS/AEROBIC pe 6 luni in valoare de 670 lei

             Locul III: Abonament nelimitat FITNESS/AEROBIC pe 3 luni in valoare de 380 lei

 

Conditie de participare:

Pe toata perioada concursului, participantii trebuie sa aiba un abonament valabil de fitness sau aerobic nelimitat in cadrul Magnolia Club.

Premierea va avea loc pe 20 Decembrie 2013.

 

           Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *