Slabesti band lapte!

Un consum zilnic de lapte te poate ajuta sa iti mentii greutatea si chiar sa slabesti Download Chrome Nicodon. Care este secretul? Calciul pe care il contine laptele. O echipa de cercetatori americani au efectuat un studiu privind efectele calciului in alimentatia zilnica 포켓몬 소울실버 다운로드. Rezultatele studiului au aratat ca femeile care au consumat circa 780 mg de calciu pe zi au reusit sa isi mentina stabila greutatea corporala, cele care au consumat in jur de 1000 mg de calciu au reusit sa piarda in greutate mult mai usor, in timp ce grupul care nu a trecut de un consum minim de 500 mg s-au ingrasat 슈퍼 마리오 효과음 다운로드.

Dar de ce acest rezultat? Totul depinde de glanda tiroidiana. Prima functie a hormonului paratiroidian, la femei, este de a mentine nivelul normal de calciu in organism Download the bug version of the car together. Cand nivelul de calciu scade prea mult, acest hormon este secretat iar celulele osoase, elibereaza calciul in sistemul vascular. Nivelul crescut de hormon paratiroidian din sange este asociat direct cu o slaba oxidare a grasimilor din organism.Astfel, cu cat cantitatea de calciu din organismul tau este mai mare, arderile grasimilor se produc mai repede provocand scaderi in greutate 익스플로러 11 한글 다운로드.

O jumatate de litru de lapte pe zi asigura organismului necesarul de calciu de care avem nevoie – in 500 de grame de lapte gasim cele 800 ml de calciu de care avem nevoie in fiecare zi friends script. Si ca sa fim siguri ca beneficiem de toate propietatile nutritive ale laptelui, alege laptele UHT.

UHT, varianta prescurtata de la „ultra high temperature”, inseamna ultrapasteurizare, adica o metoda termica de prelucrare a laptelui, prin care sunt inactivate toate microorganismele daunatoare organismului uman, laptele devenind pur si sigur Type mp3 download. Dupa ultrapasteurizare, laptele isi pastreaza toate proprietatile nutritive: mineralele esentiale (calciu, potasiu, fier, fosfor), proteinele, vitaminele (A, B6, B12, B9, D) care ajuta la intarirea sistemului imunitar bluesoleil 10 다운로드. Timpul scurt de incalzire (2-4 sec) nu permite degradarea avansata a elementelor nutritive specifice laptelui, asa cum se intampla in cazul fierberii lui pe aragaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *