Sport ca la fotbal

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te antrenezi cu o echipa de fotbal? Fiecare fotbalist are zilnic unul sau mai multe antrenamente de urmat pentru a avea conditie fizica. In cazul in care iti doresti sa iti tonifici organismul si sa iti intaresti musculatura, un singur antrenament pe zi alaturi de echipa ta de fotbal preferata e de ajuns! Cauta pe Youtube filmulete de la diverse antrenamente si incearca sa le pui in practica in fiecare zi.

Nu uita ca trebuie sa asociezi sportul cu o alimentatie echilibrata: fara sucuri, fast-food, mancaruri grele, tutun, bauturi alcoolice. 

Regasesti in urmatoarea lista cateva dintre exercitiile pe care le poti face ca sa ajungi la silueta pe care ti-o doresti.

Aranjezi in curtea interioara 5 gardulete mari, unul dupa celalalt, in linie. Dupa o portiune de 5 metri iti aranjezi 10 jaloane, iar apoi iti mai amenajezi 5 gardulete mici. La sfarsit aranjezi cateva cercuri de forma: unul in dreapta, celalalt in stanga.
 Incalzirea- iti pregatesti organismul pentru un efort sustinut. Incepi prin a-ti roti capul, apoi faci cateva exercitii pentru detensionarea bratelor. Dupa ce ai terminat treci la urmatoarea etapa: incalzirea muschilor spatelui tot prin rotirea bazinului.
In continuare, faci cateva exercitii pentru muschii picioarelor: fandari, alergare pe loc, joc de glezne, alergare pe loc cu genunchii la piept, mersul piticului, broscute, genoflexiuni si asa mai departe.

Dupa ce ai terminat incalzirea incepi exercitiile mai dificile. Poate fi provocator pentru tine sa alergi 15 minute pe traseul cu obstacole descris mai sus. O ora de aerobic nu face cat aceste minute de grele incercari. Fii cu ochii pe ceas si nu sari peste niciun obstacol. Muschii abdominali, fesieri si cei ai gambelor vor fi lucrati la fiecare saritura peste gard. De asemenea, atunci cand treci printre jaloane iti relaxezi muschii pentru a doua serie de gradulete. La sfarsit vei trece prin cercuri cu sarituri de pe un picior pe celalalt.

Intr-un timp record vei avea silueta la care visezi! Antrenamentele ca la fotbal pot face minuni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *