30 minute de miscare pe zi, scade riscul de cancer la san!

Benefica pentru sanatate in general, activitatea fizica se dovedeste deosebit de eficienta impotriva cancerului la san, s-a comunicat la o conferinta europeana organizata marti si mentionata de La Libre Belgique 해외 잡지 다운로드. Daca femeile ar face miscare

30 de minute pe zi, ar putea fi evitate multe asemenea imbolnaviri windows 10 service pack.

Nu este vorba de practicarea intensiva a vreunui sport. ‘Orice este binevenit: mersul pe jos, pe bicicleta sau activitatea in gospodarie 오래된 노래 다운로드. Este suficienta miscarea pentru obtinerea unui efect benefic in ceea ce priveste prevenirea, sportul fiind doar o parte a activitatii fizice’, arata Martine Duclos de la Institutul francez national de sanatate si cercetare medicala wkwebview 파일 다운로드.

Efectele activitatii fizice se observa atat in privinta prevenirii, cat si in ceea ce priveste recidivele cancerului. Facand miscare cel putin 30 de minute cinci zile pe saptamana, riscul de recidiva scade cu 34% la femeile care au fost deja tratate de cancer la san 입사지원서 양식 무료 다운로드.

‘Alimentatia echilibrata si activitatea fizica regulata constituie cei doi factori castigatori. S-ar putea reduce astfel intre un sfert si o treime din cancere, 30% reprezentand cazurile de cancer la san imHero. Numai schimband modul de viata s-ar putea evita anual in Europa 1,2 milioane de cazuri de cancer la san’, incheie Martine Duclos.

Sursa articol AGERPRES

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *