Am nevoie de miscare – Sporturi de vara

Cand te privesti in oglinda iti zambesti complice, cu multumirea de a descoperi o femeie puternica si frumoasa sau zambesti oarecum nemultumita de tine pentru ca ti se pare ca propriul corp nu reuseste sa te exprime song.

Pentru ca nu vrei sa lasi pe oricine altcineva sa straluceasca in locul tau, crezi ca a venit timpul sa faci ceva pentru a-ti imbunatati imaginea 데일리 모션 다운로드.

Si cum prima intrebare care iti trece prin minte este: Oare am nevoie de miscare? soseste de indata si raspunsul: Da! Toata lumea are nevoie de miscare 카카오스토리 동영상 다운로드! In doze mai puternice sau mai slabe, „administrat ” cu o frecventa si o intensitate mai mare sau mai mica, avem nevoie de acest „medicament” denumit „efort fizic” 트와일라잇 1 다운로드.

Pentru a te mentine in parametrii „angajatului perfect” inzestrat cu nervi de otel, zambitor si intotdeauna amabil si pentru ca starea ta de sanatate sa nu-ti influenteze capacitatea de munca, SPORTUL iti va fi cel mai bun prieten 아이팟 유튜브 다운로드.

In functie de temperamentul pe care il ai, de varsta si materialul genetic alege sportul care ti se potriveste. Noi iti propunem cateva sugestii care speram ca vor reusi sa-ti mentina sanatatea si sa-ti induca acea pofta de viata molipsitoare pe care ne-o dorim fiecare Download Baby Dinosaur Buddy.

Intre mijloacele aflate foarte aproape de noi amintim: plimbarile in aer liber, urcatul scarilor evitand liftul, plimbatul copiilor si chiar, de ce nu, sa coboram cu doua statii mai devreme din mijloacele de transport care ne duc la locul de munca sau acasa Seoul Bike Taung. Fiecare pas pe care il veti face in plus va avea ca efect cresterea calitatii sanatatii si o lovitura in plus data industriei mondiale de medicamente dc_boot bin 다운로드.

Jogging-ul nu cunoaste bariere de varsta sau sociale  fiind un exercitiu bun pentru respiratie si circulatie. Se practica cu moderatie in cazul in care se cunosc anumite tulburari de statica vertebrala sau instabilitate articulara Download Chicago.

Bicicleta iti poate fi de mare folos in zilele in care ai hotarat ca nimic nu este mai relaxant si mai energizant ca o plimbare in mijlocul naturii Get out to Korean subtitles. Mersul pe bicicleta constituie o gimnastica ideala pentru gambe si coapse, inclusiv pentru articulatiile de la solduri, genunchi si glezne.

Jocurile cu mingea cum ar fi voleiul, handbalul sau baschetul sunt sporturi de elongatie care fac sa lucreze toti muschii corpului, fiind exercitii excelente pentru muschii spatelui.

Aflandu-ne in plin sezon estival si cum stim ca apa stimuleaza circulatia sangvina si tonifica musculatura corpului, favorizand relaxarea fizica si psihica, iti propun si inotul, atat in mare, cat si in piscina. Conform faimoasei legi a lui Arhimede, corpul este mai usor in apa. De aceea exercitiile fizice se efectueaza mult mai simplu decat in sala de gimnastica. Inotatorul resimte o profunda relaxare fizica si psihica datorita apei, care este prin exelenta un element care te duce cu gandul la destindere si placere. Miscarile efectuate in apa constituie in adevarat automasaj care combate stresul.

Iti amintesc ca indiferent de sportul pe care te hotarasti sa il practici este de preferat sa adopti o atitudine moderata. Pentru o persoana sanatoasa este suficient sa efectueze de trei ori pe saptamana, cate 30-40 minute de exercitii fizice, fara a suprasolicita corpul deoarece un antrenament fortat nu aduce randament, putand genera stres muscular.

Un lucru este sigur: sportul combinat cu un regim de viata echilibrat este esential pentru sanatate. Orice sport ai practica iti vei mentine un corp de care sa fii mandra si in acelasi timp vei „monitoriza” atent si vei corija rapid orice imperfectiune care ar putea sa apara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *