Stafidele, o gustare dulce si sanatoasa

Obisnuim sa le consumam in prajituri sau in cereale, dar poate nu stiam ca stafidele sunt o gustare dulce si sanatoasa atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind mult mai indicate decat bomboanele sau dulciurile din comert 슬픈 씬 다운로드.

Disponibile in nenumarate sortimente (Sultana, Malaga, Monukka, Zante Currant, Muscant si Thompson), aceste boabe de struguri deshidratate sunt foarte bune pentru sanatatea noastra si de aceea, astazi aducem in discutie beneficiile lor 레플리카 다운로드.

Principala caracteristica a stafidelor este ca au proprietati antioxidante, adica vei fi ferita de radicalii liberi care determina aparitia cancerului minecraft city map. Printr-un consum regulat de stafide si alte fructe, in special fructe verzi si citrice, sangele va fi mai curat si oxigenat, fapt ce se va oglindi si in sanatatea ta Download the Cusser link.

Studiile au demonstrat ca stafidele sunt benefice densitatii oaselor, mineralele din aceste fructe deshidratate interactionand cu estrogenul din corpul femeilor, si in final determinand intarirea constructiei osoase, ceea ce duce la riscuri mult mai mici de a face osteoporoza Autocad 2011 Kizen download.

Pe lista de beneficii a stafidelor se mai numara si calitatea lor de a mentine gingii si dinti sanatosi. Desi stafidele sunt foarte dulci si au o consistenta lipicioasa, ele nu conduc la caderea dintilor sau la probleme gingivale 4k 비디오. Ingredientele-cheie care ajuta la mentinerea unei igiene orale bune sunt fitonutrientii si acidul olenolic. Asemenea morcovilor, stafidele mentin si sprijina sanatatea vederii 캐드 해치 다운로드.

Asadar, data viitoare cand mai mergi la supermarket, adauga in cosulet si o punga cu stafide, dar nu doar atunci cand vrei sa faci ceva bun pentru familie, ci pentru ratia ta de sanatate 스마트 메이커 다운로드.

Ai grija de tine si de cei dragi corespunzator!

Sursa info: oohoi.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *