Stiai ca telina calmeaza nervii?

Despre telina poate nu ai apucat sa afli prea multe sau poate te-ai gandit ca nu ar avea nimic deosebit aceasta leguma, in schimb stiai ca in mancaruri da o savoare aparte 마스크 오브 조로 다운로드. Insa telina nu este o leguma oarecare, cum despre nici celelalte legume nu ar trebui sa ai parerea aceasta, pentru ca fiecare in parte are ceva deosebit si benefic pentru organismul nostru Respond 1997 ost download. De exemplu, stiai ca telina calmeaza nervii?

Ei bine, da. Dupa spusele lui Hippocrate, parintele medicinei, telina calmeaza nervii datorita cantitatii mari de calciu inmagazinat Melon october 2nd week top100 download. Mai este buna pentru rinichi si ajuta corpul sa elimine reziduurile prin urina. Poti folosi cu incredere atat radacina, cat si semintele si frunzele.

Telina este folosita si in aromaterapie, dar si in medicina alternativa precum Ayurveda (medicina traditionala din India, care in traducere inseamna „cunoasterea deplina pentru o viata indelungata”) 언홀리 디재스터 다운로드. In Japonia, pacientilor cu probleme reumatice le este recomandata dieta pe baza de telina.

Beneficiile telinei:

1 캐릭캐릭체인지 다운로드. consumul de telina reduce tensiunea arteriala si confera un efect de calmitate;

2. telina inlatura acidul uric din articulatiile inflamate si poate ajuta in tratarea artritei si a problemelor reumatice;

3 Naver Gifford. ajuta in mentinerea sanatatii rinichilor si joaca rolul de agent anti-inflamator si antioxidant;

4. poate fi consumata in cantitati foarte mari pentru ca are O calorii City Squad Download.

Utilizezi asa:

1. telina coapta sau cruda poate fi folosita pe ganglionii umflati;

2. pentru a reduce tensiunea arteriala, telina se mananca in stare cruda;

3 한다군 다운로드. persoanele care vor sa slabeasca, vor bea un pahar cu suc de telina inainte de masa, astfel li se va inchide pofta mancarii.

Sfaturi:

1 Hobbit Unexpected Journey. cea mai buna telina este cea care are nervurile de culoare verde deschis si cu suprafata lucioasa;

2. nu este indicat sa depozitezi telina in locurile cele mai reci ale frigiderului  deoarece ingheata foarte repede Download by fourth grader BoKyung.

Ai grija de sanatatea ta!

Sursa info: oohoi.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *