Tatici vs. Profesori – meciul cel mai asteptat din cadrul Cupa 1!

Cel mai antrenant eveniment sportiv din Sectorul 1 continuă și anul acesta tradiția on mobile Nate! După succesul de anul trecut, ediția cu numărul 13 promite să îmbine cu și mai mult fler performanța și spectacolul pentru a le oferi celor prezenți o experiență cu adevărat memorabilă toad data modeler 다운로드.

În 2013, Cupa 1 și-a dovedit popularitatea prin intermediul a peste 2000 de participanți, reprezentând 48 de școli și licee din Sectorul 1 자이브 다운로드. Cei 350 de campioni premiați au confirmat entuziasmul și înclinațiile deosebite ale elevilor, motiv temeinic pentru desfășurarea acestui eveniment ce sprijină performanța sportivă și formarea de noi talente ietester 다운로드.

Tributară pasiunii pentru sport și unui stil de viață sănătos, ediția cu numărul 12 i-a ajutat pe elevi să descopere importanța îngrijirii personale de campion și secretele unei alimentații sănătoase prin intermediul cursurilor de nutriție și îngrijire 구약 성경 다운로드. De asemenea, workshop-urile dedicate profesorilor și elevilor au fost menite să-i ghideze în direcția îmbunătățirii performanțelor, iar workshop-ul pe tema promovării sportului în școli susținut de nume sonore din sportul românesc a trasat perspective strategice pentru viitorii campioni aix nmon.

Ecourile succesului de anul trecut i-au mobilizat pe participanții de anul acesta. Astfel, peste 40 de școli și licee din Sectorul 1 s-au înscris deja în competiție, lucru confirmat pe site-ul oficial www.cupa1.ro și pe www.facebook.com/cupa1 lame exe 다운로드. Calendarul meciurilor a fost stabilit în cadrul extragerii de marți, 7 mai, la Colegiul German „Goethe”, sub îndrumarea profesorilor coordonatori corn player. Discuțiile pe tema testării performanțelor au fost deopotrivă productive și distractive.

Anul acesta, Cupa1 se ambiționează mai tare, propunându-și să îmbunătățească elementele definitorii și să surprindă prin inovație și originalitate. Probele la care se vor întrece participanții sunt atletism, baschet, handbal, volei și fotbal, iar conform obiceiului deja format, campionii români și cele mai apreciate vedete ale momentului vor asigura sprijin moral perfect pe tot parcursul competițiilor 구글 어스 프로 무료 다운로드. Până acum, la ediţiile precedente, Cupa 1 a avut alături sportivi precum: Gabriela Szabo, Marius Urzică, Diana Oprea, Rică Răducan, Monica Roşu, Monica Iagăr, Otilia Bădescu, Ovidiu Herea, Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Alina Ştefănescu, etc .net framework 4.6.

Una dintre noutățile acestei ediții este înființarea celei mai cool publicații, Revista „Cupa 1”, care va găzdui informații despre edițiile trecute, cele mai bune rezultate, precum și interviuri cu sportivii și vedetele ce susțin competiția. Ea va fi distribuită tuturor participanților și susținătorilor. Mai mult, pentru că micii sportivi și-au exprimat dorința de a-și implica părinții în competiția lor favorită, Cupa 1 va organiza, în premieră, meciul Tătici vs. Profesori, ce va avea loc după desfășurarea finalei la fotbal liceu.

Ediția 2014 are loc în perioada 6 mai – 13 iunie, iar la final, gala de premiere se anunță a fi un adevărat spectacol, plin de energie, bucurie și cele mai frumoase poze din ultimele ediții! Cei prezenți vor putea savura diverse momente artistice susţinute de elevii talentaţi din şcolile participante, iar „bătălia” va fi presărată cu surprize și concursuri ce vor menține adrenalina și distracția la cote înalte, îndulcind efortul sportivilor pregătiți să își demonstreze valoarea pe teren.

Iar pentru că participanții sunt deja în febra competițiilor, nu ne rămâne decât să fim alături de ei și să-i încurajăm pe aspiranții la titlul de campion al Cupei 1 și, de ce nu, sportivii de top de mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *