Toamna asta, plutești cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

A venit toamna și vrei să îți păstrezi vitalitatea și atitudinea încrezătoare din timpul zilelor însorite de vară 1000 of gag concerts? Activia Light te ajută să te menții la înălțime, oferindu-ți exact ce îți dorești: o siluetă de invidiat și … pantofi stiletto de designer Farand Tactics.

În perioada 9 septembrie – 8 octombrie 2013, Activia, iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț de pe piața românească*, derulează special pentru tine campania “0% grăsime, 100% stil” prin care poți câștiga o pereche de pantofi de designer pe zi Crying Man Download.

Pentru a câștiga pantofii mult doriți, începe prin a te bucura de oricare din variantele Activia Light cu un gust savuros și care te ajută să îți menții silueta, 0% grăsime memory server. Iaurturile Activia Light conțin fructe delicioase și sunt uşor de integrat într-o alimentaţie sănătoasă, fiind ideale pentru a fi consumate în orice moment al zilei, oriunde te afli 12인의 성난 사람들.

Astfel, încearcă una dintre variantele Activia Light: Activia căpșuni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de băut zmeură de 250g sau Activia light de băut ananas și mandarine de 250g și pregătește-te să plutești deasupra tuturor windows 10 homek!

Intră pe aplicația „0% grăsime, 100% stil” de pe pagina de Facebook Activia, alege-ți perechea de pantofi preferată și înscrie codul unic de pe oricare Activia Light malware fence. Poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți, o pereche de pantofi stiletto de designer. Mai multe coduri introduse în aplicație, mai multe șanse de a câștiga pantofii pe care orice femeie și-i dorește 그린 음악 다운로드.

Mai multe detalii despre promoție “0% grăsime, 100% stil” găsești pe pagina de Facebook Activia.

Când te simți bine în interior, plutești deasupra tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *