Top 3 metode de relaxare

Poti scapa foarte usor de stres prin diversificarea activitatilor pe care le faci. Fiecare ora de stres si agitatie trebuie rasplatita cu metode de relaxare cu efect imediat. Daca am face un studiu pe aceasta tema, cred ca am avea mari surprize. Cert este ca fiecare persoana isi cunoaste metodele proprii prin care capata pofta de viata, energie si optimism.

M-am gandit la 3 metode care prin eficienta lor te pot scapa de migrene, indispozitii, nervi si oboseala.
Fa ori de cate ori ai ocazia, exercitii de respiratie. Fii atenta la ritmul pe care il ai si lasa-te influentata de energia care te acapareaza in timpul respiratiei tale.

Nu te mai gandi de doua ori inainte sa faci sex, pentru ca aceasta este una dintre cele mai placute metode pe care le avem la dispozitie pentru a ne relaxa. Prin sex vei scapa de griji si te vei lasa invaluita in farmecul hormonilor fericirii. Nu mai pune sexul pe pauza ori de cate ori esti stresata pentru ca nu te ajuti cu nimic.

O alta metoda folositoare pentru eliberarea de tensiunea negativa este terapia prin muzica. De multe ori mi s-a intamplat sa adorm  ca un ingeras pe muzica clasica. De asemenea, aceasta modalitate este folosita uneori si in salile de nastere sau inaintea unor operatii dificile. Stresul acumulat dispare inca de la auzul primelor note muzicale.

sursa foto: nhs.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *