Top 5 activitati sportive estivale

A venit vara, afara s-a incalzit considerabil, asa ca nu mai e timp de stat in casa atunci cand ai la dispozitie cateva ore de relaxare ios 8.4 beta 3. Daca nu stii ce sa mai faci in afara de iesirile la terasa cu prietenele, noi iti propunem un top 5 activitati sportive estivale, activitati pe care le poti face lejer cu prietenele tale, cu iubitul, cu sotul sau cu copiii 동네사람들 다운로드.

1. mersul pe bicicleta: inventata in anul 1818 de catre Baronul Karl Drais von Sauerbronn, bicicleta este foarte populara atat in randul adultilor, cat si a copiilor.  In ultimii ani chiar a luat nastere si industria de inchiriere a bicicletelor, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai avea de unde sa iti faci rost de una pentru o promenada de cateva ore Tekken free download.

2. inotul: odata cu venirea verii,  s-au deschis si piscinele, strandurile, ocazie perfecta pentru a inota si pentru a te bronza 피싱마스터 다운로드. De ce inotul este  pe locul al doilea in top 5 activitati sportive estivale? Pentru ca inotul este un sport care solicita toate grupele musculare si dezvolta armonios corpul dotum ttf.

3. mersul pe role: la fel de popular, dar mai putin la indemana oricui, mersul pe role este o varianta la fel de buna de a face miscare pentru ca solicita muschii coapselor, ai gambelor si muschii abdominali minitab 14.

4. mersul cu hidrobicicleta: daca vrei sa imbini pedalatul cu apa, atunci solutia este sa te plimbi cu o hidrobicicleta! Majoritatea parcurilor care au si lac, inchiriaza hidrobiclete, asa ca nu va fi nicio problema in a gasi una disponibila 테크로맨서 다운로드.

5. mersul pe jos: desi se afla pe ultimul loc in top 5 activitati sportive estivale, nu trebuie neglijat. Mersul pe jos este o madalitate buna de a face miscare in lipsa celor patru mai devreme enuntate Unity 3D. Mai mult de atat, este la indemana oricui si nu costa 🙂 .

Dupa cum vezi, acest top 5 activitati sportive estivale iti da cateva idei de cum sa te relaxezi in timpul liber, dar si cum sa fii mai sanatoasa, pentru ca este dovedit si de comun acord acceptat ca miscarea aduce multe beneficii sanatatii.

Alege sa fii sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *